Legday

 
 
 
Idag tränade jag ben! Har hittat en ny favoritövning som verkligen bränner i rumpan! Höftlyft i legcurlmaskinen. Nästa gång jag tränar med Danny kommer jag visa er :) Tom bättre än donkeykicks!
Haft världens mensvärk halva dan, brukar aldrig ha det, så magen är så svullen nu haha! Hoppas det är över till Öland :)

 
Today I had legday! Ive found a new favorite exercise for the butt. Hipthrust in legcurlmachine. It reeeally burn a lot, even better than donkeykicks! 
 


 
 
 


Kommentarer
Anonym

Hade beställt efter träningstights från Freddy men tyckte de varså obekväma i midjan med detdär spända gummiaktiga på insidan men läste om att domdär andra som du rekommenderde från Freddy med annan sorts linning skulle vara bekvämare men är de nog ändå lika snygga och lyter rumpan lika bra? För de är ju verkligen snygga i häcken! :)

Svar: Du menar de grå trekvartslånga? :) alla träningstights har dedär gummiresåren, men jag har vant mig vid de :) iofs har snug de också :) tycker de lyfter lika bra :)
Malin

2014-07-15 @ 21:08:10
Johanna

Men om de också har det, just de gråa kvartslånga, så på vilket sätt är de bekvämare då? Ursäkta lite dumma frågor men det är så tråkigt att skicka tillbaka om man inte är nöjd... :)

Svar: De är lite annorlunda där fram, är en bredare och mer stretchig resår och trycker inte in lika mkt vid magen :) men de har samma effekt vid rumpan :) men älskar även de långa tightsen, men är så varmt o ha hellånga byxor nu :P
Malin

2014-07-16 @ 07:19:32
Anette

Hej!
Var har du köpt den tränings bh du har på bilden?

Svar: Lindex :) finns rosa och svart med 😊
Malin

2014-07-18 @ 10:34:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0