New gym

Känner att glädjen till att träna är borta, pallar inte med mitt gym mer pga värmen så det är dags att träna på ett annat gym så jag får lite omväxling.  Blir samma företag men på ett annat ställe. Får se om jag trivs bättre där, men de är mycket längre hemifrån så kan inte cykla dit. Idag tränade jag 10min sen stack jag hem, när man bara vill få övningarna överstökade så är de lika bra att strunta i det och köra ordentligt nästa gång. 
Va ett tag sen hag flexade armarna så är kommer en flexbild, mina biceps är endel mindre än i våras men de är dock starkare. 


I feel that I lost my motivation to the gym, maybe cause its summer and I want to do other things right now, and cause its to hot in my gym. Only workout for 10minutes today, couldnt concentrate. So Im going to start on another gym, hope its better! 
It was long time since I flex my arms so here is my biceps. They are smaller now but stronger. 






Kommentarer
anneli

Hej! Jag ska börja träna nu och tänkte höra hur du gjort för o få den kropp du har nu.. Mitt stora problem är maten, vad ska jag äta för hälsosamt, hur många ggr om dan mm. Är sämst på detta :-/
Tacksam för svar!
Mvh

Svar: Jag tränar styrketräning 5-6 dagar i veckan, 2-3 muskler per pass. Äter kalorisnålt och proteinrikt. Kika under katergoin min deff så ser du exakt vad jag åt då :) Lycka till! Kram
Malin

2014-07-29 @ 12:55:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0