Ripped

Har inte varit på gymet sen i onsdags så idag körde jag ett ordentligt pass. Testade en ny rumpövning som kommer va en ny favorit, höftlyft i legcurlmaskinen. Får se om jag kan få Danny att filma den nån dag :) 
Tog ripped hardcore idag, ni som följt mig länge vet att jag alltid tog den innan träning innan, men nu va de flera månader sen. Kände av den ordentligt och blev väldigt taggad. Men sen blev jag väldigt yr så de va rätt jobbigt. 







Kommentarer
Malin Borås

Jag har också tagit den. Men fick sluta för fick såna kramper i magen. Spelade nästan ingen roll om jag tog den på tom mage eller inte :/ och det är synd!

Svar: Ja jag har läst vissa får ont i magen. Beror kanske hur känslig man är. Jag har inte fått några specialla biverkningar förutom halsbränna
Malin

2014-07-13 @ 19:46:52
Malin

Hej!
Herregud vilken inspiration du är!!!
Sjukt starkt jobbat.

Jag ska bestämma mig i veckan om jag ska avboka min operationstid till en bröstförstoring. Jag funderar över om jag ska vänta till efter barn (vill skaffa barn om 4-5 år).

Såklart är inte bröst bra för barn, men jag tänker ändå såhär:
Alternativ 1: Efter barn lär jag definitivt behöva göra en lyft eftersom att de blir ännu mer hängiga. Det blir då en operation med lyft och bröstförstoring, och innan dess innebär det 12-15 år då jag är mindre nöjd och längtar till att få göra brösten.

Alternativ 2: Jag kan också förstora brösten nu och njuta av dem i 4-5 år, (eventuellt slippa en ny operation efter att ha varit gravid men får räkna med att jag behöver göra ett lyft efteråt). Det kostar mig endast 5000 kr mer att göra det i två operationer, det vill säga göra en operation nu och lyfta sen efter barn. Nackdelen är att det blir två operationer istället för en, om det nu behövs, vilket förmodligen är högst troligt.

Så egentligen spelar det väl inte så stor roll? Eller tänker jag helt fel?!

Läste någonstans att du gjort om din bröstförstoring (korrigerat). Stämmer det? Varför gjorde du det och hade det någonting med graviditeten att göra? Hur har dina bröst påverkats av graviditet och amning? Vad skulle du göra i min sits?

Vad har du för storlek, profil och märke? T.ex. Perthese/Mentor/Allergan. Skulle bli så tacksam för svar! Kram!

Svar: Hej!Jag operarade mig först 2010, sen korrigerade jag 2011 då min kirurg trodde de va kapsel (som de inte va), sen blev jag gravid 2013. Jag visste att jag skulle skaffa barn inom de närmsta åren när jag opererade mig. Men jag vill njuta av mina bröst nu, inte om 10 år. För det är ju då heller inte mening att operera dom efter man fått barn om man ska ha fler Och jag är väl över 30 när barnverkstaden är över och så länge hade jag aldrig velat vänta. Sen påverkades mina bröst inte alls mkt av graviditeten ändå. De har tappat lite form men inte så farligt. Så jag hade opererat mig nu om jag va du och hoppas de klarar en graviditet, i värsta fall får du lyfta senare. Eller väntar du tills efter alla barn.

Jag har allergan soft touch (fastaste runda implantaten), 495cc ultra höga delvis bakom muskeln.
Malin

2014-07-13 @ 22:21:04
Mathias

Hej!! Jag är grymt impad av din
kropp och din sjukt härliga rumpa. Du måste ju ha världens lyckligaste sambo. Hade det varit jag så hade jag pussat dig/den varje dag. :)) Usch fy förlåt!! Nu dreglade jag här.. :)

2014-07-14 @ 00:48:56
Malin

Oh tack för ditt svar! Hade du något annat märke innan korrigeringen t. ex Perthese? Tror du allergan är fördelaktigt vid barnafödande? :)

Svar: jag hade först perthese, men de va alldeles för mjuka och fick för mkt rippling så därför bytte vi till allergan :) Vet inte hur de påverkar, tror inte de spelar så stor roll :)
Malin

2014-07-14 @ 20:33:59
Malin

Hej,
Tusen tack för dina svar! Uppskattas så mycket ska du veta! Kanske kan få din mailadress om du inte vill fortsätta snacka här? Hur stor skillnad känns det egentligen på allergan och perthese? jag funderar på mentor också, vad vet du om dem och varför har du inte valt dem? Är rädd för att välja perthese pga. att de inte är FDA-godkända och för att rippling är lättare att få. Samtidigt är jag rädd för att få alldeles för hårda bröst som skriker fake. Men det behöver det ju inte göra :) Jag vill ha fasta bröst men ändå lite mjuka. Viktigaste är att de sitter på sin plats. De kan vara mjuka men måste ha klyfta och sitta där dem ska.

Svar: Vsg :) du kan maila mig på [email protected] är väldigt stor skillnad mellan de märkerna, perthese plattas till mkt lättare i kläder men är mer klämvänliga medand allergan kan kännas mer stumma och håller formen bättre. Valde inte mentor för de inte hade bra mått till min kropp då jag ville ha de största som gick in, och då är allergan bäst :) jag fick mkt mer rippling av perthese än allergan, tom på ovansidan.
men jag tycker de jag har nu är helt lagom, sen vänjer man oftast sig vid brösten man har.
Malin

2014-07-15 @ 17:14:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0