Summeroutfit

Jeansshorts och bikini tycker jag är den ultimata sommaroutfiten, använder det väldigt ofta, eller en enkel skön klänning om man bara ska va hemma.

Börjar få lite ångest att faktiskt min mammaledighet snart är över.. Ska börja jobba efter 1.5 års ledighet. Men det blir bara deltid för tillfället så är ju rätt skönt att börja så :) Men bloggen, instagram och all träning kan ibland kännas som ett heltidsjobb haha, ligger jäkligt mycket tid bakom. Så därför kan jag tyvärr inte blogga 6-7 ggr per dag som jag gjorde innan, sen ska jag ju översätta allt för hand med, som inte är det lättaste då jag är kass på engelska, men får se det som en erfarenhet för man bli ju bättre och bättre :P
 


I love to wear jeansshorts and a bikinitop, the best summeroutfit, or I just use a simple dress.
I begin to feel little stress that my loong mama vacation is over, have been home for 1.5 years now and soon time to start working again. But Im only going to work around 50% so its okey :P But to blog everyday and update insta is like a fulltime job haha. But Im getting use to it :P
 
 
 


Kommentarer
Ann-Sofie

Hej Malin!

Följer dig på Instagram och läser din blogg, och jag blir så inspirerad av dig.
Jag har själv fått barn 30 dec 2013 och kämpar nu med att gå ner i vikt. Har gått ner 28 kg, men har fortfarande kvar, och nu har jag hamnat i nån slags svacka.. (Gick upp 30 kg under graviditeten.) Jag skulle så gärna vilja bli stark i kroppen och forma den, så har tänkt börja på gym. Men jag är helt nybörjare inom det området vad gäller styrketräning samt kost när man tränar.
Så jag tänkte höra med dig om det är något du skulle vilja hjälpa mig med via nätet?

Mvh Ann-Sofie

Svar: Hej! Grattis till din viktnedgång! Är inte alla som klarar gå ner så pass mkt så det är väldit grymt gjort!
Jag ger tyvärr inte råd och vägledning online på det sättet då jag inte är utbildad och det skulle ta alldeles för mkt tid då jag får de förfrågningarna hela tiden. Men läs mkt bloggar, kolla yputube, sök på google på övningar du kan göra. Du kan börja med maskiner och sen ge dig på mer fria vikter som är det bästa om man inte vill isolera en muskel.
Kram
Malin

2014-07-17 @ 13:46:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0