Tips?

Har ni några bra tips på utflykter? Känns som jag frågat detta innan. Men i Växjö finns ju inte mycket att göra, kanske om ni vet nåt bra hotell eller aktivitet? Hade gärna åkt till halmstad äventyrsland eller havet men jag tycker bara det är jobbigt med Vincent, tror det är lättare nästa sommar att åka till havet. Nu är han inte så superglad i att bada, lite osäker forfarande. Sen är det ju mycket mer jobb med barn på stränder, han måste hela tiden täckas, inte bli för varm, han kommer krypa iväg, äta sand, ja vem vet vad han kommer hitta på haha. 
 
 

 
I want to do more trips soon, but I think its hard to go to the beach when you have little kids, he just crawl away, Im sure he is going to eat sand, don´t like bathing so much. So maybe next summer we can go to the beach :)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Malin

jag trodde också att det skulle bli jobbigt på stranden med min 11 månaders men vi satte oss i skuggan och hon var hur nöjd som helst på filten, satt stilla och lekte med en flaska. Händer aldrig hemma. jag och pappan turades om att bada och sola. Även dottern badade och älskade det. Dock blir det tråkigt att vara där så länge, men några timmar funkade toppen. Testa! Man kan ju alltid åka hem om det inte går ;)

Svar: Vincent är väldigt nyfiken så jag är säker på att han bara skulle krypa iväg hela tiden haha. Men man kan ju testa nåt i närheten, om de blir för jobbigt är det ju bara att åka hem :)
Malin

2014-07-29 @ 18:37:38
emma

High chaparral mellan värnamo och gnosjö är ett perfekt ställe för barn :-) Vincent kanske är lite liten för att uppskatta det fullt ut just nu, men man tycker som vuxen att det är helt underbart oxå. Bra utflyckt för både barn och vuxna😀

Svar: Tusen tack föt svaret! Ska kika in det för ha hört andra varit där 😄
Malin

2014-07-30 @ 13:34:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0