Workout outside

Har fått träna utomhus denna veckan, även filmat endel som jag ska klippa ihop sen :) Men det är svårt att träna hemifrån när man är van vid all utrustning. Men bättre än inget :) 


Ive train outside this week. Its much harder to workout from home because im use to all the machines and weight at the gym. But its better than nothing :) 







Kommentarer
Andreas

Bara en fråga, varför blir det alltid din rumpa/bröst som är i fokus på 95 % av dina bilder. Jag menar du kan ju ta kort på din naglar utan att tuttarna eller rumpan är med. Känna bara så tråkigt att se alla dina kommentarer på insta där 80 % som följer dej är sliskiga killar som varje dag hoppas på att du ska lägga upp bilder i mini bikinis och puta med rumpan?

Tycker bara det är så synd att man måste behöva visa och utmana så mycket för att få följare som egentligen inte följer dig för att du visar dina workouts i videon utan fantiserar om dig istället. Jag tycker du är sjukt söt och väldigt fin kropp, men det är så tråkigt vart världen håller på att ta vägen med att man alltid måste showa så mycket och utmanande... :/

Man ska vara en förebild (vilket du säkert är för många) men det blir så påklistrat att posta bilder där det enda som är fokus är din rumpa i utmanande ställningar och tuttrna. Man tappar liksom respekten lite. För man kan börja undra vad som egentligen är viktigast för dig, flest följare eller färre följare som faktiskt följer dig för att du lägger ut respektfulla bilder. Det är denna världen våra barn ska leva upp i. Du behöver inte svara eller känna att du ska försvara dig! Ha en fortsatt trevlig dag!

2014-07-24 @ 17:18:00
Anonym

Du har liksom inte en aning om vilka som följer dig eller gillar dina bilder. Din son kommer se dina bilder sen och då kommer du nog ångra att du la ut vissa bilder. En tjej blir tyvärr lätt ett sexobjekt. Du skriver i din tatuering att man inte ska ändra sif för andra utan att de ska gilla ens egna jag? Men är det verkligen du? Du har säkert ändrat på dig för att få fler följare och mer likes? Jag kan slå vad om att du inte är samma jag längre. Du har ju faktiskt ändrat dig för att dina följare på insta ska följa dig!

Svar: Tvärtom så är detta mitt sanna jag. Jag har på senare tid struntat i vad andra tycker och förväntar sig och därför lägger jag upp de bilder jag känner för. Alla tycker olika men jag blir själv motiverad av den sortes bilder jag lägger upp, jag älskar kvinnans former, tycker det är väldigt snyggt och alla bilder jag lägger upp är på ett stilfullt sätt. Jag smeker inte mina bröst på bild eller gör nåt sexuellt med mina bilder. Jag är bara stolt över mina former och tro mig de är väldigt många tjejer/mammor som ser upp till mig och älskar de bilder jag lägger upp då de blir motiverade. Skulle kunna posta mitt ben så tänder säkert killar på det. Vilka som ser mina bilder går aldrig påverka och det kommer alltid va perversa som följer oavsett bilder
Malin

2014-07-24 @ 17:22:59
Malin Borås

Alla får givetvis tycka vad dem vill, annars skulle du väl säkert inte haft en öppen blogg. Men tror att "folk" hade stört sig på att man "visade" brösten oavsett storlek. Jag bara längtar tills det kommer en dag när jag kan lägga ut en bild och verkligen visa vad jag åstadkommit med mig själv!
Malin jag kan inte förklara NOG hur mycket jag beundrar dig :) tycker du är så duktig! Du är verkligen min största inspirationskälla. Skiter i alla inspirationssidor som finns på IG, du är den mest kreativa och bästa :)
Ha en fin torsdagskväll i värmen!

Svar: Tack så mkt söta du! Vad glad jag blir! Ja sen stör det nog fler destu större bröst man har, blir mkt lättare vulgärare vid minsta urringning. Men mina bröst är där och ibland är de i fokus och ibland är de bara där, tänker inte precis klippa bort dom, då hade jag aldrig opererat de större om jag skämdes för dom :P
Tack detsamma! :)
Malin

2014-07-24 @ 18:51:04
Anonym

Jag håller faktiskt med om att din insta verkar blivit väldigt "porrig" och många skriver snuskiga kommentarer och är det verkligen det du vill uppnå? Tänker också på vad din son kommer tänka framöver. Massa snuskgubbar som dreglar över dina bröst/rumpbilder. Såklart upp till dig vad du vill, men det börjar bli tråkigt att följa. Och jag undrar också om det är viktigare med mer följare på instagram även fast det är snuskgubbar??

2014-07-25 @ 07:48:56
hannah

funderar själv på att sluta läsa bloggen för jag måste också hålla med att det är nästan bara fokus på "sexiga" bilder och poser här nu. i andra bloggar fokuserar t.ex. killar på bilder som visar resultat och styrka, här är det liksom att puta med rumpan och läpparna. det känns inte som hur det var i början, känns som att ju mer självförtroende man får desto mer porrar man upp bilderna vilket tar bort fokus från vad det ska handla om egentligen: träning och hälsa.
jag kommer fortfarande läsa din blogg men inte lika ofta om är bara såna bilder framöver. känns jättetråkigt

Svar: Ja de är bara att sluta följa då om du har en sån missuppfattad bild. Jag putar i stort sett aldrig med läpparna och 90% av bilderna är fitness inspirerande. Kollade igenom alla mina senaste bilder och ser inte nån porrig eller sexuell bild nånstans, ren fitness. Att jag har lite större bröst än normalt tänker jag inte beskära bort heller. Tyvärr är de endel hud inom fitnessbranscen, jag samarbetar med ett företag som gör byxor som ska framhäva rumpan, därav ofta fokus på den o mina byxor. Jag är stolt över min kropp OCH mina former och visar stolt upp dom. Mina bilder är stilfulla och inte sexuella alls. Så om du inte gillar en kvinnas former så kan du läsa nån matblogg eller nåt
Malin

2014-07-25 @ 15:59:58
Anonym

Men oj du menar att vi läsare är blinda då.. Ja ja. Vad tror du din son kommer att tycka i framtiden om bilderna? Skulle du velat att din mamma la upp såna bilder eller ägnade så myvket tid till att gå runt och posa och ta kort i bikini varje dag? Och vad tycker din sambo om alla som skriver massa snusk till dig på din instagram? Bara en undran.

2014-07-25 @ 20:02:00
Linda

Tycker också att din Blogg och Instagram handlar om rumpa och röv. Ska sluta följa dig, orkar inte med dina bilder mer. Handlar fan varken om styrka eller hälsa utan bara bröst och röv. Tävlar du mot Kelly eller? Verkar så ibland!!! Väx upp och ta hand om ditt barn istället för att lägga upp dessa onödiga bilder.

2014-07-25 @ 21:17:54
Michaela

Har börjat följa den här bloggen och IG-kontot ganska nyligen ochni som kommenterar här borde SKÄMMAS! Vet ni överhuvudtaget vad träningsformen "fitness" innebär? Uppenbarligen inte! Gör er själva en tjänst och ta reda på fakta innan ni pratar om sådant ni inte känner till. Fitness innebär, som redan påtalats, att man visar en hel del hud eftersom det handlar om att visa upp sin kropp ur ett träningssammanhang. Detta gäller BÅDE killar och tjejer inom fitness. Detta tillhör tränings-/tävlingsgrenen och är absolut inget konstigt. Att ni dom följer här och på IG väljer att enbart haka upp er på att man ser ett par bröst i bh/träningstopp/bikini säger så otroligt mycket mer om er än om den som lägger upp sina bilder.

Jag följer oerhört många fitnesskonton på IG och jag kan lova er att ett flertal av de manliga kontona består ENBART av spännarbilder, vilket gjort att jag slutade följa dem eftersom jag är ute efter tränings- och mattips, inte bilder på killar som spänner i tid och otid. Som redan påtalats här i bloggen så tar många fitnessutövare betalt för att dela med sig av träningstips mm, något som jag personligen uppskattar att man inte gör här.

Ang kommentarer på IG: den enda som ska skämmas är mannen som sitter och skriver massa snuskig skit i skydd bakom datorn. Detta är den personens ansvar, ingen annans.

Slutligen, ni som sitter och kommenterar under "Anonym"; vilka oerhört sorgliga och patetiska människor ni måste vara som inte ens kan stå för vad ni tycker. Gör oss alla en tjänst och sluta följa bloggar uppenbarligen inte kan hantera vanlig vett och etikett på nätet. Detsamma gäller er som sänker er så lågt att ni drar in ett barn i diskussionen, SKÄMS PÅ ER!

2014-07-26 @ 10:24:31
Dani

Men Hahaha jag dör! Hur patetisk får man vara att sitta och skriva "åh jag funderar på att sluta läsa " " eller nu ska jag sluta följa din blogg" vem fan bryr sig , liksom håll tyst och sluta följ istället då om det är så sexuellt och porrigt..för att sen skriva om tänk på din son men jag menar den/dem som kommenterar då tänk om era barn/framtida barn ser att ni är nättroll ?? Det om nått är pinsamt än att en kvinna som slitit skithårt och är nöjdöver sin kropp låter den vara med ochi te censurerar den.. Fan när ska vi kvinnor sluta behöva skämmas och dölja oss utan att få hat från andra KVINNOR ...ne det om nått är fan pinsamt ... Ta en jävla feminist kurs och håll sen käften... Tack för mig ... till Malin du är grymm keep it up , älskar dina träningsvideos :)

2014-07-26 @ 16:39:58
Anna

Jag tänker då aldrig på att dina bilder är
porriga när jag läser din blogg å ser dina
bilder.
Har man en fin kropp å är glad så sticker
det i folks ögon nåt enormt här i Sverige.
Det är säkert inte ens en kille som kommenterat
första raden.
Utan säkert en å samma tjej som sitter
därhemma på sitt lata arsle och kommenterar
dina bilder ist för att göra nåt kreativt med
sitt liv :)
Bra att du säger ifrån,d märks att du fått mer
skinn på näsan.
Du postar va fan du vill.
Avundsjuka kallas detta tråkiga fenomen
som tjejer är bästa på.

Kram på dig,du är grym!

2014-07-26 @ 21:35:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0