Answers part 1

Här kommer svaren på frågestunden del 1
 


 
Here is my answers on your questions part 1. But I´m only going to translate your question who is in english. So this first part only is in swedish and the second part I answer two question in english cause I'm only got two questions in english, I hope its okey.
 
 
 
Hej! Jag är 17 år och har inte råd med ett gymkort. Därför springer jag oftast eller går en pw MEN jag undrar om du kan visa ett par (rätt många) bra övningar som är effektiva för hela kroppen (speciellt för mage och rumpa) som man kan göra hemma utan några redskap osv. Tack i förhand!
Svar: Det finns väldigt många övningar man kan göra hemma. Du kan bland annat kika på videon jag la upp igår, där finns flera rump och magövningar. Men det kommer komma fler videos där enbart mage filmas och enbart rumpa :) 

 
Hej!
Hur ofta kör du kondition och vad för kondition och hur mycket?:)
Svar: Jag gör alltid crosstrainer tills jag förbränt ca 100kcal innan varje pass som uppvärmning. Sen kör jag ibland crosstrainer ca 20 min efter passet, men det va mest när jag deffade. Nu blir det 99% styrketräning.
 
Vad är det oftast för typ av mat du äter till, frukost,lunch,middag och mellanmål när du "deffar"?
Kram
Svar: Jag har ätit min fiberhavregrynsgröt med proteinpulver och bär sen augusti/september varje morogn, har lättmjölk och kanel till. Lunch blir det nåt lätt som quorn med potatis och broccoli, linssoppa, tacosallad, fisk med rotfrukter. Mellanmål kvarg med proteinpulver och bär och middag äggröra/proteinpannkakor sen äter jag alltid kaseinpudding senare på kvällen.
 
Hur tidigt efter förlossningen började du träna och hur såg övningarna ut?
Man ska ju undvika vissa magövningar i början innan magmusklerna växt ihop, hur tränade du din mage?
Jag födde barn för 3 månader sedan och så fort min bebis somnar på dagen så försöker jag också sova för att inte brytas ner totalt av sömnbristen, så någon träning hinns inte med vilket är jättetrist. Hoppas såklart att lillbebis ska få bättre sovvanor snart, men hur fick du ihop allt med sömn och träning i början?
Gick du på ngn speciell diet efter förlossningen?
Hur gammal är du?
Tack på förhand och grattis till jättefint träningsresultat!
Svar: Försök inte att stressa med träningen, du kommer hinna träna senare när din bebis sover bättre. För sömnen tycker jag är viktigast och muskler växer som sakt i vila. Vincent har alltid sovit hela nätterna förutom de gånger han äter, men somnar alltid om direkt, så jag har alltid fått min sömn, så jag och Danny har bytit av varandra. Jag fyller snart 26 år :) Här är ett inlägg om hur min träning såg ut efter förlossningen till idag http://belovely.blogg.se/2014/april/10-manaders-resa.html
 

Jag har länge tänkt göra ett test över kroppssammansättningen (fett, muskler osv). Vart gjorde du ditt?
Svar: Jag passade på att göra det när jag hade demo för Celsius på ett gym som hade medlemskväll. Men det brukar man kunna göra på olika gym. Så du kan ringa och fråga oliak gym om de har det tillgängligt :) Alltid kul att veta och sen mäta igen senare.
 
Jag fick barn för 9 månader sedan och fick göra kejsarsnitt så har inte kommit igång med träningen än, men nu är det dags. Jag skulle vilja veta vad du kör för magövningar. Vet att jag har lite separerade magmuskler och har hört att man inte ska göra vissa magövningar typ situps eller andra övningar där man böjer magen utan bara köra olika plankövningar stämmer det? vill få en tajt mage som dig och få bort underhudfettet på magen och kärlekshantagen (vet att man inte kan punktförbränna). Skulle du inte kunna lägga upp alla magövningar du gör samt antal rep och set och hur många gånger i veckan du tränar mage? Är 168-169cm och väger 60-61kg. Behöver verkligen hjälp. Tacksam för svar.
Svar: Grattis till knodden! Det stämmer att man inte bör göra situps eller några övningar som tränar de yttre magmusklerna i början. Tänk dig en dragkedja, man måste jobba inifrån och laga därifrån, det är coreträning som gör dig smalare, man kan ha magmuskler men om bålen är uttöjd och svag kan magen ändå va stor och putig. Så för att få bort putmagen man ofta får efter en graviditet så kör mkt plankan, sen när magmusklerna är mer ihop kan jag rekommendera benlyft. Jag ska göra en video med de magövningar jag alltid kör, o de har räckt för mig :) Så jag kan då lägga upp hur mkt jag kör av allt :) 
 
Hur brukar ni underhålla Vincent om dagarna? Har han börjat säga några ord?
Svar: Vincent kan underhålla sig väldigt bra själv mestadels, han kan sitta i sin matstol och leka med sina leksaker eller sitta i sin lekhärna ett tag utan problem. Så det är vad han brukar göra, sen när han blir mer uttråkad får han gå lite i gåstolen, krypa runt och ta på saker han inte får. Gäller att ofta ge han saker att utforsak ocg som är nytt för han :) Han pratar väldigt mkt men säger inga direkta ord, mamma och pappa har ha nog sagt många gånger, men vet inte om han vet innebörde nav de än :)
 
Har du och din sambo fått ett bättre sexliv sedan du fått en så sjukt snygg kropp? :)
Svar: Tack så mkt! Det kan jag nog inte direkt påstå :) Danny har också gjort en viktresa så han är mer bekväm i sig själv. Men sen Vincent föddes och när vi tränar så mycket så har det inte precis blivit bättre :P

Ligger alla dina recept i din kost kategori? Eller kan du lägga ut på bra recept där ren mat ingår som.utnämnt tidigare? :)
Svar: De mesta ligger där. Men det jag äter har jag nog inte skrivit nåt recept på då det är så simpelt. Men du hittar recept på proteinpannkakorna där som jag äter nästan varje dag. Om du kikar under katergorin min deff kan du också se exakt vad jag åt varje dag då :) Äter ganska likt det nu med. Men när ajg lagar nåt mer speciellt brukar jag alltid lägga ut det här i bloggen :)
 
 
Det va första delen, kommer komma en "svensk" del till och sen en för min engelska frågor :)
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0