Back and biceps

Ryggpass idag! Tycker det är jättesvårt att få fram ryggmusklerna på bild! På gymet när jag kör rygg är det massa konturer som syns i spegeln så jag vet de finns där :) Sen är det svårt att spänna ryggmusklerna utan redskap. Som jag skrivit innan är marklyft en riktig bra övning för hela ryggen men det tar även i benen. Vill testa på raka marklyft som ska ta mer i benen? Men vet inte om jag borde köra några marklyft egentligen pga knäna..
Knäna känna lite bättre men är fortfarande ömma, men inte så farligt. Håller tummarna smärtan är borta helt snart och att jag kan köra ben och rumpa ordentligt igen!
 
 
 


Kommentarer
Madeleine

Varför använder du inte knäskydd när du tränar?

2014-06-04 @ 13:19:41
Josse

Madeleine, av vilka medicinska skäl skulle man använda knäskydd? Knäskydd vid träning skyddar inte ens mot knäledsluxationer utan är mest för syns skull/värme, dvs att det psykologiskt "känns" mycket bättre fastän det egentligen inte fyller någon riktig funktion. Tar varken bort belastning skapat av varken tyngd/rörelsemönster eller liknande så förstår inte riktigt anledningen till förslaget?!

2014-06-04 @ 13:28:30
URL: http://joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0