Ballongen

Såhär har min mage varit i stort sett hela förra veckan. Såå mycket vätska jag har samlat och den blåser upp ordentligt efter jag ätit kolhydrater. Trodde det va laktosen först men har ätit laktosfritt och blir alltid såhär när jag slarvar med kosten. 
Folk säger man ska njuta, att man inte lever när man tackar nej till skitmat/godis, men jag mår snarare skit när ja tappat mina rutiner och inte har kontroll på maten. Att leva och njuta av tillvaron behöver inte va att äta socker och fett, för mig är det ett gift och att leva för mig är att va nöjd med mig själv och må bra. Godis har motsatt effekt på mig! Jag och Danny kanske ska ha en utmaning att inte äta nåt onyttigt till midsommar, men får se, för det gör inget om jag äter en gång i veckan.
 


 


Kommentarer
Vanessa

Nej jag vet vad du menar när folk säger man ska njuta. Jag har inte ätit exempel socker på jättelänge, men bakade rabarberpaj igår, en klassisk, vit mjöl, vit socker jadda jadda och jag mådde inte alls bra efteråt.. inte min sambo heller.
Jag tror när man är utan det ett bra tag, onyttigheterna, så märker man faktiskt att det är gift man får i sig.
Jag kände mig asså seriöst sjuk, febrig, illamåeende.

Innan åt jag varje helg något med socker, godsaker och då känner man inte av hur man faktiskt påverkas men när man är utan det ett bra tag och sen äter så märker man hur "sjuk" man blir.

Så njuta och njuta... allt är ett perspektiv. Jag känner inte att jag behöver just onyttigheter för att "njuta"... finns bra saker som är gott med

Svar: Ja det finns ju massa gott som är nyttigt! :) Ja när jag tappar mina rutiner mår min kropp skit, om jag äter skit en gång i veckan är de lugnt men om de pågår i flera dagar börjar jag samla en massa vätska o jag blir som en ballong. Så hoppas kroppen återgår till de normala snart :)

Malin

2014-06-02 @ 10:24:04
URL: http://boobluscious.blogg.se
Johanna

Vet precis vad du menar! Har vart så himla duktig senaste året och ätit "ren" mat, inget socker och skräpmat och nu så har jag haft en svacka i några veckor och jag har inte känt mig så plufsig och vätskefylld på jättelänge, mår sjukt dålig o allt försvinner ju då, motivation till att träna, till att ens jobba. Blir typ deprimerad. Men nu har jag tagit tag i mig igen och ätit bra några dagar, precis som du. Nu kämpar vi vidare så det blir en bra vecka, sen en bra månad osv. :) heja heja

Svar: Ja det är verkligen inte värt det för allt påverkas ju, även välmåendet. Men nu blir de nyttigt som gäller! :))
Malin

2014-06-03 @ 09:42:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0