Cardio VS muskler

Jag va nog lika smal innan graviditeten som nu. Fast däremot va måtten större runt midjan än nu så de låg kanske mer fram på magen :P Men iaf så är jag myycket fastare, där är den stora skillnaden. Trots om jag hade haft samma mått som innan är jag hellre fast. För jag tycker huden ser bättre ut, man får mindre ojämnheter/ celluliter osv. Så innan va jag smal utan muskler, alltså mer fett på kroppen, och nu mer muskler och mindre fett. Det är en smaksak detdär, vissa vill inte va fasta eller ha konturer och då ska man kanske inte köra jättemkt och tung styrketräning utan kanske satsa mer på cardio.
 
 
Här ser ni att det inte är så stor skillnad i omfång, men däremot på formerna. Nu va jag faktiskt rätt uppsvullen när jag fotade i måndags efter en riktig frosshelg plus mens, men jag kanske va lite smalare runt höfterna innan. Kanske graviditeten har påverkat endel vid höfterna också. Men det som är en tydlig skillnad på är mina axlar och vingarna under axlarna. Jag va som jag skrivit tidigare mer rak innan och nu börjar jag bygga fram lite former :) Så det är kul att jämföra såhär för vissa delar på kroppen är svåra att se skillnad på, som ryggen :)
Så ta mycket bilder hela tiden så ni kan jämföra er resa :) Jag ångrar så att jag inte tog mer förebilder efter förlossningen, tog bara riktiga bilder EN gång :S
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0