Fett

En positiv sak eller det finns flera men det är att jag slipper känna mina bröst vila på min mage haha. Eller att mina lår dras mot varandra när jag går så jag får skavsår haha!
De enda negativa är väl.. hmm jag kommer faktiskt inte på nåt negativt. Det är väl att jag förlorat i stort sett allt egen vävnad på brösten så de är inte lika fylliga och blivit mer bolliga. Men det är bättre än inget för annars hade jag inte sett skillnad på vad som va min rygg och bröst :)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Maria

Jag blir så jävla imponerad av dig! Jag vet inte vad jag ska göra för att få en sådan kropp som dig.. Det är nog inte omöjligt men jag antar att det är kosten det sitter i för mig.. Äter bra men slänger i mig nån bulle, glass eller kaka nån gång då och då..

Tränar på gym 3 ggr i veckan sen kör jag hemma träning eftersom att det är ganska långt till mitt gym.

Min dotter är 10 mån och jag började tränaför 6 månader sen. Lastar du på med mycket med vikter?
Jag försöker men tycker att det är bättre att jag utför övningarna rätt och fokuserar på mer reps.

t.ex tar jag 50 kg i knäböj kan jag inte komma tillräckligt djupt ner och kör istället på 30 kg och kommer djupt ner.

Oj detta blev långt.. Undrar bara hur mycket tid och hur noga du är med kosten egentligen, haha..

du är grym!


Svar: Hej! Tack så mkt! 😊 jag har mestadels varit strikt med kosten och inte ätit mkt snabba kolhydrater och äter nästan inget socker förutom på helgen. Tänk på att dey är socker i bröd och pasta osv.

Jag kör inte ens 30kg i knäböj, nu kör jag försiktigt pga knäna men innan körde jag runt 22kg i sumosquats. Men tog ungefär 130kg i benpress så det varierar mkt på vilken övning det är. Men jag kör så tungt så att jag klarat utföra övningen riktigt i ca 12 reps :)
Malin

2014-06-03 @ 20:05:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0