Fettmassa

Jag kan ju känna mig svullen och "tjock'" från den ena dagen till den andra. Men nu är det lättare att hantera för jag vet att det inte beror på att jag har mycket fett, utan det är vätska och luft. Så det är ingen mening att ha negativa tankar och tänka negativt om sin kropp när den är så för jag vet att med bra kost så är den som vanligt igen. 
Därför tillåter jag mig att äta skit ofta, för när jag känner mig som smalast så känns det inte som det gör nåt med lite godis, och sen när jag svullnar upp vill jag köra superstrikt som kan vara lite farligt för man behöver balans i sin kost. Men jag tycker ändå jag hittat en ganska bra balans, jag äter nyttiga måltider och mkt protein varje dag, men att jag unnar mig en glass eller naturgodis ibland när jag känner för det.
Nu skulle jag ju vara nyttig till midsommar och jag försöker fortfarande bara unna mig på lördagar, men det är lättare sagt än gjort :) ehmm blev ju en liten påse naturgodis igår. Men huvudsaken är att man äter bra mat och får i sig tillräckligt med näring.
 
 Här är min mage vääldigt smal, jag drar in den här men såhär smal är den utan luft och vätska och blir så av en veckas strikt mat. Så om ni känner er uppsvällda och i oform, ät strikt, kalorisnålt, träna och få i dig tillräckligt med protein så kommer ni känna er som en ny människa en vecka efter. För man kan förlora flera kilo vätska på kort tid om man undviker kost som drar åt sig vätska som tex salt mat. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0