Glad midsommar

Glad midsommar alla! För oss blir det inget speciellt då det inte blev nån Öland, så tråkigt. Men vi får åka dit senare när det är finare väder! Istället ska vi vara hemma, äta gott och Dannys bror kommer hit.
 
Nu känns det mycket bättre än förra veckan. Sa ju att inget gick som jag ville men nu går typ ALLT som jag vill :D Det händer mycket just nu. Ett erbjudande som jag fick men inte helt säkert än om jag kan är att jag fått erbjudande att fotas för sportamore.se. Det är egentligen en gång i veckan man fotas men det är i Sthlm så vi kanske kunde göra det en gång i månaden. Men det beror helt på vad de betalar osv för att det ska va värt att åka upp ända dit. Men jag har alltid drömt om att vara modell för sånt, typ nelly osv, så man vill inte missa den chansen heller och det kan ju ge fler såna jobb senare :) Så jag återkommer hur det blir där.
 
ALLA erbjudanden, samarbeten, inkomster är tack vare instagram! Allt började med att en stor sida la upp mig och på så sätt har jag lagt mer tid på att öka och det strömmar in mer och mer erbjudanden destu mer jag ökar.
Det är så kul och jag vet inte var allt dethär ska sluta. Mitt mål är att nå 100k så fort som möjligt, sen kan jag börja ta mer betalt. Men har ökat nästan 10k på en vecka så snart är jag väl där! :)
Ett citat jag försöker fokusera på när jag inte har is i magen är:
 
"Sometimes, life doesn´t give you what you want. Not because you don´t deserve it, but because you deserve more"
 
 
 
Tänk och se sig själv på en hemsida man brukar köpa kläder på :P
 


Kommentarer
Nina

Åh vad roligt Malin, hoppas att det går att lösa så att du kan göra det! Älska sportamore! :)

Svar: Tack så mkt! :)
Malin

2014-06-20 @ 13:52:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0