Haters gonna hate

Japp haters gonna hate som man säger. Folk kommer alltid leta fel och bara vill trycka ner andra. Inte glädjas åt andra. Försöker inte bry mig om såna människor, för jag vet vad som stämmer och att de inte kommer va nöjda oavsett. Som en sak som uppkommer heeela tiden, oavsett att folk förklarat i massa kommentarer tidigare hur det funkar med spegelbilder så vill folk bara inte tro ens viktminsking är på riktigt, att det är olika personer eller photoshoppat. Bara för att en bild är tagen mot en direkt och den andra i spegeln. Så nu försöker jag switcha alla bilder så tatueringarna kommer på rätt sida, men då kommer säkert folk undra hur den spegelvända bilden kan va likadan haha! Så folk kommer alltid hitta fel! Sen hur fet jag än skulle vara på förebilden och hur fula bilder jag än skulle lägga upp så säger nästan alla hela tiden att förebilden är finare, tror inte de har med o göra att de har andra åsikter och faktiskt tycker det. För det är 90% som säger det och jag tror det är dels avundsjuka och för att folk helt enkelt inte glädjs åt andra, sen finns det säkert en liten procent som inte gillar muskler och synliga konturer och vill ha lite mer fett, men tror inte de är majoriteten av dessa negativa kommentarer. Men nu bryr jag mig inte längre. Huvudsaken är alltid att man själv är nöjd! :) Det borde alla fokusera på än att säga vad som är snyggast på enannan person. De borde fokusera på sig själva lite mer kanske.
 
 
 
 
 
Kill them with kindness! På så sätt visar man sig stark :)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Liiina

Bra skrivet! Dock undrar jag varför du då kommer anstränga dig änn mer för att vända dina bilder "rätt", om nu "haters" ändå kommer hitta fel?

Svar: För jag vill att så många som möjligt vill tro på min förvandling så jag kan inspirera mer än att väcka misstankar för tatueringarna sitter fel :)
Malin

2014-06-20 @ 17:54:15
Erica

Jag tycker du är jättefin på båda bilderna , helt seriöst! Men visst att jag helst att hade valt att se ut som du gör nu. Men jag ser ungefär ut som du gör på din förebild och jag tycker jag är jättefin! Tycker bara det blir så dumt när du skriver"hur fet jag än är på bilderna". Du var inte fet!!!!

Svar: Nej jag menar inte att jag va fet, men jag har lagt upp fetare bilder än denna där jag var rätt fet runt magen och lår. Men menar att oavsett om jag skulle lagt upp en bild där jag väger 100kg kommer folk ändå säga jag va finare då, bara för de inte vill glädjas. Va så jag menade :)
Malin

2014-06-20 @ 21:31:01
Natta

Jag tycker absolut inte att du var "fet" innan! Jag är sjukt imponerad över hur du lyckats forma din kropp på ändå så kort tid! Nedvärdera inte den du var innan, även om du anser att du har en finare kropp nu! Den har burit på er son i nio månader och den förtjänar lite cred för det tycker jag! :)

Svar: Tack så mkt :) Men om du läser det jag skrev på kommentaren ovan så menade jag inte att jag va "fet" hur man nu ska beteckna det, men att hur fet jag än skulle varit så skulle folk ändå va negativa mot den jag är nu :)
Malin

2014-06-20 @ 21:52:58
Nina

Bry dig inte om att vända bilderna. De som inte tror på din förvandling kommer inte att göra det oavsett. De som inte tror på det är bara avundsjuka och tror att det är omöjligt, så egentligen är varje negativ kommentar också en komplimang... ;) du är grym och ditt hårda jobb kan ingen ta ifrån dig.

Svar: Ja det är ju så, vad de än är för bild så får de misstankar. Men ändå bra o ha de så lika varandra som möjligt :)
Malin

2014-06-21 @ 10:44:38
Linda

Jag tycker inte du var fet innan och jag tycker du har gjort ett grymt jobb med din kropp! Är imponerad och önskar jag var lika duktig men tycker jag kämpar på med träningen hela tiden dock tycker ah aldrig att det händer något :/. Tycker jag har ganska bra kost med men det kanskd går sakta men säkert framåt :)

Svar: Tack så mkt söta du! Ja ibland kan det bara ta stopp, men det är bara att fortsätta kämpa. Se över din kost om det är nåt som du kan äta bättre. Är massa protein, speciellt efter träning. Vet inte vad du tränar för nåt men om du kör styrketräning så va inte rädd att ta i, det ska va tungt och jobbigt :P
Malin

2014-06-22 @ 09:34:04
URL: http://sweetkay.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0