Lyckorus

Hur påverkas ni av koffein? Oavsett om det är kaffe, celsius eller ripped så får jag typ ett lyckorus efter jag intagit koffein. Kan gå från hängig och slö till superpigg och glad. Eller blir jag sån när jag blir pigg, jag har mkt jag är glad över så när jag är pigg framhävs de sakerna. Men när jag är trött blir jag lätt nere. För jag är en person som hela tiden vill göra saker, svårt att bara slappa utan göra nån nytta. Så när jag är pigg är de lättare att uttnytja tiden till saker man vill  göra. 
 
Celsius med frysta bär. Mums! 




Kommentarer
Johanna

Det är ju jättebra att vilja göra nytta jämt, önskar att jag var så haha! Kan lätt ligga och kolla på serier hela dagarna fast jag egentligen vet att jag har saker att göra... Jag började jobba idag och det är är så skönt då jag aktiverar mig och får mer energi :)
Koffein påverkar mig knappt alls, celsius är typ det enda som jag ens känner av. Jag kan dricka hur mycket andra energidrycker eller kaffe som helst utan att känna av det, när jag dricker det så är det bara för att jag är sugen!

Svar: Ja fast ibland skulle de va bra om ja tog de lite lugnt ibland. De enda gångerna jag tar de lugnt är när jag bloggar typ haha!
Ja alla påverkad ju olika, jag känner av kaffe rätt mkt med, men kanske är för jag började inta koffein ganska nyligen, va första gången efter graviditeten jag började inta koffein så kroppen har kanske inte blivit immun än :)
Malin

2014-06-16 @ 16:54:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0