Magknip och sliskiga gubbar

Mina benpass har inte varit så bra på sistone. Idag fick jag magknip så de va svårt att fortsätta träna, sen är det en gubbe på gymet som alltid glor och ser allmänt sliskig ut. Kan inte koncentrera mig i de lägerna. Men de blev iaf 5 övningar men skulle egentligen kört magen och donkeykicks med. 

Ska snart äta min kaseinpudding, är jättehungrig så den kommer sitta fint :)





Kommentarer
Vanessa

Jag avskyr det!! Och vet inte på något sätt ycker jag det känns äckligare när män mycket äldre än sig själva glor... ha lite moral i kroppen, hade kunnat va din dotter fan... grosse!

Och jag har en man, nog 35-40 som alltid glor och sist han kom gjorde jag kondition, slutet av mitt pass, så såg han mig och vinkade... jag bara "ööh" öste på, insåg.. haha crossen tar ju inte mig därifrån, men jag fick sån känsla.
Hatar det, sambon frågar alltid om jag vill han ska komma då... och jag har pekat ut just denna mannen för smabon, för han är så påträngande med sina blickar och han ska alltid vara där jag är, så han vet vem det är men samtidigt vill jag inte skapa onödiga problem...så har bett sambon att inte göra något, men han vet vem det är i alla fall. Suuuck

Svar: Ja de är ännu värre när de är äldre män, kunde som sagt vara deras dotter 😁
Usch värre när han försökt ta kontakt med dig, går inte koncentrera sig om nån stirrar haha!
Malin

2014-06-17 @ 06:36:39
URL: http://boobluscious.blogg.se
Sara G

Gå fram och be dem sluta glo. De flesta vågar inte titta mer efter sånt.. De fortsätter ju eftersom ingen sagt ifrån innan.

Svar: Jag vet inte, vågar inte det 🙈 alla borde veta att det är oförskämt att glo :)
Malin

2014-06-17 @ 18:12:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0