Mest gillade

Denna bilden har kommit upp på många sidor på instagram och är alltid den som fått mest likes av de bilder jag valt. Förstår inte riktigt varför den är så populär för tycker jag har många bättre foton haha. Denna bilden har över 1000likes på min egen insta, är lite speciellt när man kommer upp i 1000 :) 

Jag bryr mig inte om själva gillningen på mina bilder, utan jag fokuserar på att öka i följare, och när många gillar ens bilder sprids även ens insta på det sättet. Så hoppas jag snart har minst 1000 på alla bilder jag lägger upp :) 





Kommentarer
Sofia

Hej hittade precis till din blogg från instagram! Verkar vara en bra motivationsblogg så kommer titta in här oftare!:) undrar om du har några tips om hur att hålla motivationen när det kommer till kosten? Träningen för mig är inga problem för älskar att träna men jag äter enormt mkt och inte alltid rätt vilket inte funkar för jag vill bli "lean" och fit :) några tips? Kanske på nyttiga frukostar som fortfarande ger tillräckligt med energi?:)

Svar: Hej!
Ja kosten är de svåraste tycker jag med. Men de går lite hand i hand med träningen för mig. Om jag tränar ser jag alltid till att äta rätt så jag får resultat. Jag har ändrat mina matvanor helt sen förlossningen. Viktigt man fortfarande tycker maten man äter är god.

Jag äter fiberhavregrynsgröt mef proteinpulver o bät varje morgon :)
Malin

2014-06-06 @ 00:57:04
URL: http://sofiahager.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0