Mina favorit magövningar

Här kommer en favorit i repris inlägg på mina favorit magövningar som jag kör väldigt ofta. Tränar magen efter varje pass om jag inte har brottom osv. Cable crunch gör jag kanske 2 ggr i veckan. Gör de alltid i slutet av varje pass innan cardion om jag ska köra det.

Men kom ihåg för att få synliga magmuskler behöver man komma ner i en låg fettprocent, men om musklerna är större så träder de fram lättare :)
 
 
 
Liggande benlyft på bänk

Detta är min absoluta favoritövning som jag gör varje pass! Jag kör tills det bränner ordentligt men jag tar även upp rumpan och tar emot på vägen ner. Sen efter det saxar jag med benen och sen sist blir det omvända situps. Så alla de tre på raken. Ca 3 set brukar de bli. 
 
 
 
Plankan
Denna gör jag också varje pass då bålträning är väldigt bra för magen och hela kroppen då man ofta behöver en stark bål för att kunna lyfta tungt osv. Kör även den tills jag inte orkar mer. Brukar vicka kroppen fram och tillbaka och resa en arm i taget för att trötta ut fortare
 
 
Sidoplankan
Bränner odentligt i hela sidan
 
 
 
Bicycle crunches
Kör väldigt många till det bränner ordentligt 2-3 set
Cable twist
Tar väldigt bra och här kan man öka tyngden på annat sätt vilket är ett pluss. Men kräver endel teknik så kika gärna på youtube hur man ska utföra den
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0