Växer

Jag tycker min rumpa börjar växa ordentligt nu! Jag som kör så lätt på gymet när det gäller ben och rumpa :) Kanske är det mer reps och lättare vikt som gäller?
 

 
I think my butt started to grow more and more! And Im not train my legs and butt so heavy right now cause I have problem with my knees. Maybe you need to do more reps and lower weights? 
 
 
 


Kommentarer
Marina

Hej Malin! Jag har väldigt svårt att hitta sportBhar för oss med lite större byst. Oftast blir de för stora runt om eftersom jag får gå upp i L i strlk. Hur brukar du göra? Har du tips på några som är snygga och sköna/bra passform? :)

Svar: Jag vet en som ska va bra o ger bra stöd o de är shock absorber. Jag använder inte sportbh eller bh som ger stöd dumt nog. Får ont av byglarna och tycker de är så obekvämt de när de trycker åt. Sen hittar jag sällan bra bhar/sportbhar som gör brösten snygga, blir typ akupor av dom när de trycker in :)
Malin

2014-07-01 @ 22:05:13
Marina

Okej! Vilka använder du som passar då? :)

Svar: När jag väl använder bh blir de typ bombshell från newyorker i storlek 80D haha :P Så ger noll stöd. Har mest mina sporttoppar från lindex :) Som inte heller ger nåt stöd :)
Malin

2014-07-02 @ 22:39:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0