Wrup pants

Här är bättre bilder på nya snug byxorna. Älskar dom! De är typ som en varm grå, inte sådär kall grå. Men gröna tycker jag inte de är. Men man får passa på att beställa fort då storlekarna tar slut superfort, iaf i XS och S.
Detta är iaf mina nya favoritbyxor :D
Här är länk till de byxorna jag har, men färgen är lite missvisande på bilden, är definitivt mer grå än mossgrön som på bilden.
 
 

 
Here is better photos on my new pants from freddy. I love them!  Its more like a grey color, not so green as in the picture on the websites. This is my new favoritpants for sure!
You can find Freddy WR.UP pants at Freddy.com. I think its these I have :)
 
 
 
 


Kommentarer
Elektra

Skitsnygga! Det var egentligen den färgen jag ville ha, men hade inte trodde att det var "grön" man skulle beställa :P Köpte mörkgrå som är lite blågrå nästan och ljusgrå som är väldigt ljusa, men såg ut som dina på bilden. Verkar lite av en chansning om man går efter bilderna haha. Men men, de jag har är också snygga :)

Svar: Tack så mkt :) Ja det är svårt att se färgen på nätet, men de gråa är säkert lika snygga de med! :)
Malin

2014-06-30 @ 11:45:55
Pijah

Vet du om man kan krympa byxorna i tvätt/torktumlare? Mina är jätte stora från knä och ner, inte alls snyggt :/

Svar: Är det skinny fit du har? Vet att det finns oliak modeller. Mina är rätt tajta hela vägen, är väl bara lite lösa vid knäna. Men vet att de grå melange är större i storleken. Vågar inte säga om man kan krympa dom i tumlaren :S De kan ju förlora endel passform då
Malin

2014-06-30 @ 14:38:46
Cassandra

Riktigt snygga är byxorna! Får jag bara fråga vad just denna färgen heter som du har på bilden ovan? Heter den bara skinny classic - grey?

Svar: Minns inte va de hette, va vara nåt nummer. Tror de egentligen är en grön nyans, men de ser grå ut :) tror de vanliga grå ser likadana ut typ :)
Malin

2015-01-07 @ 21:41:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0