Aj aj

Har nog aldrig varit så trött som jag va när jag stack till gymet idag. Men när jag väl började träna kom värsta energin. Det är konstigt för när jag är supertaggad innan gymet så blir jag slö fort vid träning. Men det blev ett väldigt bra pass. Körde axlar, massa magövningar och sen 400kcal på crossen. Va väldigt längesen jag körde ordentlig cardio så det va skönt att köra det idag.  

Ätit en chokladbar och linssoppa och nu har jag jätteont i magen, riktig kramp. Men de går säkert över snart. 



Kommentarer
Sara

Hej Malin! Jag skulle vilja la lite råd om hur jag ska lägga upp min träning.
Jag är 156 cm lång o väger idag 65 kg, jag gick upp från 50 kg till 65 på väldigt kort tid pga depression. Men nu vill jag bli av med mina extra kilon..

Jag har gjort ett tränings schema där jag tränar måndag-fredag, vilo dag på lördag och söndag.
På ett pass kör jag ben,rumpa,mage+armar och andra passet kör jag mage,rygg samt en dag har jag lagt in som 1h pass på crosstrainern. Jag försöker kontrollera mitt matintag till ca 1300 kalorier.. men följer inte det till punkt o pricka då jag inte orkar väga maten jag själv lagar mm... jag vet att det blir väldigt mycket text nu.. men tror du detta upplägg är nått bra? vad kan du ge för råd? Hur tränar du din mage så den blir så där fin?? Tycker mage är väldigt svårt o träna annars..

Svar: Hej!Duktig du är som tränar så mkt!
Men mitt tips är att dela upp musklerna mer, om du kör 5 gånger i veckan kan du tex köra:
måndag: ben, rumpa
tisdag: mage och cardio
onsdag: rygg, biceps
torsdag: triceps, bröst
fredag: axlar, mage, cardio

Jag vet inte hur många kalorier du behöver för i dig för att ligga på ett lagom underskott då alla har olika förbränning. Men jag kan rekommendera appen lifesum. Där skriver du in allt du äter och lär dig hur mkt allt innehåller osv. Jag väger heller inte min mat utan när jag använder appen så skriverjag in på ett ungefär.
Väldigt viktigt du äter mkt protein, speciellt efter träningen. Annars bryts bara musklerna ner och de kan inte återhämta sig.
Här är ett inlägg med mina favoritövningar för magen som jag kör nästan varje pass:

http://belovely.blogg.se/2014/january/basta-magovningarna.html

Lycka till!
Kram Malin
Malin

2014-03-18 @ 00:10:11
URL: http://thisisme.forme.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0