Bredare höfter

Innan jag blev gravid trodde jag inte jag skulle kunna få bredare höfter, för själva höften är ju smal (benen), men jag fick mkt bredare höfter under graviditeten, jag hade önskat jag hade fått ha kvar dom men de försvann med viktnedgången. För jag älskar ju timglasfiguren, så en smal midja, smala ben men breda höfter och axlar är så sjukt kvinnligt och sexigt. Så jag får helt enkelt bygga på profilen som jag skrivit tidigare ;)
 

På torsdag är det exakt 9 månader sen Vincent föddes, man säger ju att eftersom det tar 9 månader för kroppen att gå upp alla kilon så ska man ge kroppen lika lång tid att komma tillbaka. Så jag har inte stressat att komma i form på några månader utan haft det i åtanke. Men jag har klarat gå ner alla kilo och mycket mer på 9 månader och är väldigt nyfiken på hur långt jag kommit om ytterligare 9 månader. Kanske inte ens tränar då? Kanske är gravid? Kanske ser ut som en hulk? Jag får se helt enkelt var jag står då :)
 


Kommentarer
ellen

Wow. Snygg vilket som. Men undrar hur har du tränat? Var du så smal innan du blev gravid och är du rak eller kyrvig i normal kropps byggnad (du är ju väldigt tränad nu ^^)
Tack

Svar: Tack så mkt ^^ jag har tränat i stort sett bara styrketräning. 2-3 muskler per pass 6 dagar i veckan.
Jag ät väldigt smal byggd med smala axlar och höfter. Men de blev breda efter graviditeten :)
Malin

2014-08-29 @ 16:32:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0