Cheatday

Idag har det blivit en riktig cheatday! Åt en falafelrulle innan träning (rekommenderas ej), sen har vi gjort hemmagjord pizza och sen blir det naturgodis! Testade även göra en nyttigare sorts mojito. Va supergod och frisk! Men nästa gång ska jag pressa limen i :) Hade ingen färsk mynta så fick bli torkad, det funkade med :) 
Danny körde med vodka i som också funkade. Men man ska nog inte blanda koffein med alkohol. 



Pizzan blev supergod! Hade vego pepperoni i som va supergod! Va lagom stark. Tror det va märket astrid och aporna (vet konstigt namn) :p
Vi delade så åt bara en fjärdedel, räckte gott o väl :)




Kommentarer
Dani

Du som kan mycket om träning , skulle du inte kunna göra ett inlägg , eller bara tipsa om träning man kan göra utan att aktivera bröst muskeln? Har för 3 veckor sedan korrat kapsel på ena bröstet (typiskt jag som hade kör på bra med träning och kost) och får efter kirurgs ordinationer börja träna igen 4 veckor MEN får inte aktivera bröstmusklrln. Visst jag kan cykla och köra crosstrainer men tänkte mer på styrka övningar som inte aktiverar brösten då jag helst vill skynda på processen med lite styrka också :)

Svar: Hej!:)
Jobbigt med kapsel! Får hoppas det inte kommer tillbaka. När opererade du dig första gången?

Jag är inte så jättepåläst när det gäller vilka muskler som aktiveras i olika övningar. Som tex tricepsövningar känner jag att brösten dras åt sidorna, likaså rygg. Så tror inte de finns så mkt övningar för överkroppen där brösten inte aktiveras nåt. Fast bröstmusklerna kommer du alltid aktivera även i vardagen så det va en konstig rekommendation från din kirurg. Han menar nog mer att du inte ska göra övningar som tränar just bröstmuskeln.
För annars skulle du aldrig tex få dra nåt föremål mot dig för då aktiveras brösten :)
Så du ska kunna träna som vanligt, men undvik armhävningar, bänkpress, bröstövningar och där du känner obehag i brösten.
Malin

2014-03-01 @ 22:54:15
Lina

Det står på Celsius burkarna att man inte ska blanda dom med alkohol, ifall ni inte sett det själva! :)

Svar: jo jag tror jag läst det :) men de va bara lite vodka, man ska nog inte göra bål på det hehe.
Malin

2014-03-01 @ 23:24:21
dani

Jag opererades i juni 2013 så bröstet fick korrigeras redan efter ca 7 månader"/ skit drygt att börja om på ett bröst och känna sig ännu mer nojjig än första gången :((. Ja så måste han mena ! Svårast tycker jag är magen att hitta övningar till den. Min mage behöver verkligen tränas ^^

Svar: Ja man är ju ännu mer nojjig när man redan korrigerat en sak innan.
Jag kan rekommendera de övningarna jag gör. Sök "bästa magövningarna" på bloggen så hittar du inlägget :)
Malin

2014-03-02 @ 00:21:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0