Efter deff och nu

Det har känts som jag gått upp endel i fett sen jag slutade ligga på ett underskott. Har nog bara gått upp lite på magen men annars är det inte så mkt skillnad. Tror jag väntar med deffen tills nästa måndag så vi har storhandlat tills dess :)
Men jag hoppas jag kan bli smalare, hon på bilden nedan har en riktig drömkropp, jag hade gärna varit så smal och vältränad som henne, men det är mkt genetiskt hur man är byggd.
 
 
 
Brösten ser mer jämna ut nu när det mindre bröstet blivit större. Det högra på bilden åt vänster va endel mindre innan.
 
Detta är nog en bild som visar hur min riktiga drömkropp ser ut. Exakt såhär hade jga velat se ut, bara lite mer markerade muskler!  Men benen och rumpan!! Såå snygga! Tror jag kan uppnå det med väldigt mkt träning!


 


Kommentarer
Anna

Hej!! Vad duktig du är med din träning, blir riktigt inspirerad!!

HAr 2 frågor:) Vilken hemsida beställde du hem st Tropez bus billigt? Och vilka utav Freddy jeansen är det du har, dvs modell och vad kostade dem och vartb beställde du dem från?

Keep up the good work:)

Svar: Tack så mkt!^^
Är dessa byxor jag har, har XS.
http://www.fitnesslifestyle.se/wrup-denim/trousers-wrup-denim-shaping-effect.html

Sen beställde jag st tropez från www.amazon.co.uk. Den jag beställde va de fri frakt på (om det står free delivery with prime), välj då det alternativet vid utvheckningen :)
Malin

2014-03-16 @ 13:48:25
anna

hej igen:) tack för svaret. Hade du kunnat skicka länken på den bus du köpte? gick in och letade nu men tyckte att de verkade dyra:( vet inte om jag tittade på den du köpt:)kram

Svar: Jag tror inte den leverantören hade kvar fler. Det är ju olika företag samlade på amazon så man får kika om det finns nån billig. Men det kanske inte finns just nu.
Här är en som är rätt billig o är nog gratis frakt verkar det som

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B003CFB3AG/ref=mp_s_a_1_4?qid=1394976869&sr=8-4&pi=AC_SX110_SY165

Det är en stor flaska och en liten kostar 200kr så de är billigare än i Sverige :)
Malin

2014-03-16 @ 14:33:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0