Harder, better, faster, stronger

Fick hem hoodien och tshirten från stronger igår som jag och min lillebror beställde till min storebror som vi firade igår. Så den hann precis komma! 
Hoodien va rätt liten i storlek, beställde M och den va på gränsen till förkort. Om ni nu funderar att beställa en hoodie i killmodell :) Men det kändes nästan som det va samma storlek som tjejmodellerna så tror inte kill och tjejmodellerna skiljer så mkt. 






Kommentarer
Anonym

Heej bästa malin.. hade en fråga t dig mår.väldigt vädligt dåligt över mig sj vill gå ner 10 kilo till sommaren hur ska ja träna o äta kan du hjälpa mih snälla

Svar: Hej! Jag hjälper gärna dig. Må inte dåligt för det går alltid göra en föränding. Och resan dit är en av de bästa när man ser resultaten :) kosten är viktigast, för att gå ner måste du få i dig mindre än du gör av med. Undvik socker, snabba kolhydrater och onyttiga fetter. Ät massa protein, ca 2 gram protein per kroppskilo/dag. Du kan ladda ner appen lifesum och skriva ner allt du äter per dag under en tid. Då lär du dig vad som innehåller mkt protein och hur mkt kalorier allt innehåller.
Jag äter mkt kvarg, ofta till mellanmål. Proteinrikt och kalorisnålt. Om du går in på min katergori "min deff" så kan du se vad jag äter per dag.

Du kan träna tung styrketräning och köra igenom kroppen en gång i veckan, och lägga till lite cardio i slutet av passen eller ha ett enskilt cardiopass. Glöm inte att få i dig protein fort efter varje träningspass, annars bryts musklerna bara ner.
Malin

2014-03-29 @ 22:43:47
Anonym

Jag skulle vara så tacksam om du kunde hjälpa mig me hur o vad ja ska göra snälla

2014-03-29 @ 22:46:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0