Last weekend

Där jag kan unna mig utan dåligt samvete :) mitt mål är att minska rejält på onyttigheter och äta ännu striktare. För destu smalare man bli destu svårare är det att gå ner i fett. Kroppen håller gärna tag i det sista. Så det gäller att vara superstrikt, helst skippa creme fraiche och feta mejeriprodukter, inga såser. Ska försöka få i mig mer nyttigt fett som avocado, fisk och olja. Såg det finns fryst tärnad avocado att köpa, ska se om jag hittar det. Perfekt i sallader eller smoothie. Men det fanns iaf inte på city gross.
 
Men den första veckan av deffen kommer inte bli superbra för mammorna kommer till mig på torsdag och då blir det våfflor, sen på kvällen ska vi fira min storebror o då ska vi beställa hem pizza. Men tårtan blir de bara en superliten bit sen får de va nog på ett tag ;)
Jag är inte den som brukar säga nej till godsaker när jag bjuds bort, har för svårt för det haha.
Hel helgen har det blivit massa frosseri, i fredags åt jag en kitkat, en buenochoklad, två små chipspåsar, några choklader och en påse chilinötter, igår va mina föräldrar här och då åt jag lite nötter, choklad, bröd och fruktsallad med glass och ikväll blir det en påse naturgodis som jag inte orkade igår. Så jag längtar till imån för då är det nya tag och förhoppningsvis lite mer resultat på kroppen :) Danny har deffat i tre veckor nu och förra veckan hade han gått ner 2 kilo, så får se om det fortsätter åt rätt håll :)
 



I slutet av deffen hoppas jag att magmusklerna är mycket mer markerade och även armarna


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0