Love this

Älskar se musklerna bli större och större. Att se alla resultat i spegeln är belöningen av sin träning. Därför älskar jag styrketräning så mycket! 
Men samtidigt är jag rädd att få skador, man känner sig sliten i kroppen väldigt ofta då man kör så tungt och ofta. Så jag får se om två vilodagar i veckan blir bättre. Väldigt drygt men 5 dagar i veckan räcker gott och väl :)

Brösten fortsätter värka och ömma efter träning, man går och klämmer och masserar brösten hela tiden och oroar sig nåt ska hända. Som innan min första korr så va ena bröstet plötsligt helt deformerat med en stor grop i klyftan efter jag legat på mage, som försvann rätt fort. Men man är rädd o uppleva nåt sånt igen. 


Igår såg jag en muskel vid ryggen jag inte tänkt på innan, jämte bröstet :) kul att musklerna vid ryggen blir större och kommer fram mer och mer!
Kände mig som en biff igår, just biceps brukar va rätt uppumpade dagen efter bicepspassen :)


Kommentarer
Mrs V

Den muskeln gillar inte jag, jag vet inte varför men jag fick chock när jag såg min... det är fel att tänka så egentligen men jag bara "gaah jag ser ut som en kille". Dumt, för varför skulle man se ut som en kille för det... sånt old school tänkade men... muskler annars ja, men jag vet inte, det ser fan ut som "vingar" när man håller ut armarna i luften.
Men det kanske är bra för siluettformen, va vet jag... jag fick panik iaf, men den la sig sen... lite grann.. hahah

Svar: Jag kan med tycka det är fult när den blir förstor, när det går ut som en stor bulle som jag sett på fitnesstjejer som kör ryggövningar. Men jag gillar konturen, innan va det bara en rygg, helt platt typ, så alla konturer är välkomna :P
Malin

2014-03-27 @ 18:05:36
URL: http://boobluscious.blogg.se
Mrs V

Ja håller med dig, dö snyggt med konturer. Detta låter weird men jag tycker konturerna och musklerna precis vid ryggraden är dösnyggt... ryggraden får automatisk en inåtbukning för musklerna precis vid sidan om...typ när de blir större så ser ryggraden insjunken ut, ryggen går inte platt över från ena sidan till andra... asså svårt att förklara... men tycker det är snyggt, speciellt vid svanken :P

Svar: Förstår vad du menar. Tänkte på de musklerna du skriver om för ett tag sen som jag såg på nån bild. Är så många muskler man inte visste fanns som kan komma fram. Hade med velat få fram musklerna jämte ryggraden :)
Malin

2014-03-27 @ 18:40:38
URL: http://boobluscious.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0