Sämre och sämre

Fan vad mina bröst tynger mig, man vill ju inte gå med missbildade bröst för det är det jag kommer få göra för en korr har jag inte råd med och inget jag vill göra innan nästa barn, så jag hoppas de inte fortsätter bli sämre :( 
Man tittar till och känner på brösten hela tiden för o se om de hänt nåt med dom och för att de ömmar.
De har varit helt skumma den senaste tiden. Det högra blev ju mkt större ett tag, nu är det mindre igen men mkt bolligare och glider lååångt ut i armhålan så fort jag lutar mig lite bakåt, har db på båda brösten och de ser väldigt bolliga ut.. Sen är de väldigt knöliga, är väl mer kännbar rippling nu när jag gått ner. De ömmar även ibland och ilar på utsidorna, har aldrig riktigt kunnat ha bh efter operationen då det värker i klyftan där muskeln slutar. Så jag har haft väldigt mkt problem och har fortfarande, överväger starkt att ha de framför muskeln nästa gång så man slipper alla muskelproblem och deformeringar. Men det får vänta några år, vill inte veta hur de ser ut om 1 år :S
Är superorolig för kapselbildning eller ruptur men tror inte det är det utan bara att fickorna är rejält uttöjda då jag aldrig har stöd då jag bara får ont av bh och för tajta toppar, viktminskningen påverkar och även musklerna har säkert blivit starkare och dra brösten mer åt sidan, klyftan är ofta tom för de glider utåt så man får ett veck där implantatet börjar, för implantatet fyller inte ut fickan in mot klyftan i upprätt läge.
Jag måste öppna ett "bröstkonto" där jag för över lite hela tiden så jag har pengar till en ny operation sen.
Behöver "bara" spara 42000 på några år. Hade önskat jag slapp opereras inom de närmsta 10-15 åren, men en graviditet, hård träning, inget stöd sliter mkt på dom.
 
 
Synd de inte kunde vara som de va när jag va gravid
 
Jag hoppas bara att jag slipper se missbildad ut i sommar så jag kan ha bikinis utan att skämmas. Skulle inte förvåna mig att brösten blir hemska bara för jag är mer vältränad än nånsin..

Men jag tänker inte gå tillbaka till dethär iaf och känna mig som en 10 årig flicka i kroppen.
 
 


Kommentarer
Josse

Usch stackare, tusan vad jobbigt! Kan inget om det där men hade också varit orolig om det krånglade. Du har ingen "garanti" eller nåt sånt? Förstår om du vill känna dig kvinnlig men är det verkligen säkert att de hade varit lika små om du tagit ut dem? Efter hormonella förändringar iom graviditet brukar ju brösten ändra sig. Mindre bli större och större bli mindre. Jag hade rätt stora ett tag men de lär bli mindre efter amningen! Haha.. Och sen har jag hört dem som inte haft några som fått större. Knasigt det där! Jag kmr sakna mina amningsbröst i vilket fall för de har haft sån jäkla snygg form, man skulle haft såna jämt! ;)

Svar: Man har graits korr det första året eller de första två åren, men nu är det över två år sen och sen tror jag inte de korra om man varit gravid då det kan påverka brösten negativt. Mina skulle inte va alls fina om jag tog ut dom, hade inte velat ha de nåt mindre och de hade varit som hängiga små påsar hehe. Har bara skinn i stort sett och lite egen vävnad bara.
Hehe ja amningsbrösten är fina, fylliga och sprängfyllda haha :)
Malin

2014-03-22 @ 20:51:10
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Josse

Så himla tråkigt!! Hoppas det lugnar sig lite och att du lyckas få ihop till nya isf. Håller tummarna!!

Svar: ja helst vill man ju slippa lägga de pengarna igen på ett tag, är ju rätt mkt pengar som hade kunnat gå till andra saker :) Men sålänge det inte är ett måste att korra så får jag hålla ut till efter nästa barn :)
Malin

2014-03-22 @ 23:18:24
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Anonym

Min kompis fick problem med sina bröst.. Dom ändrade stl. Ömmade mm hon hörde av sig till "sin" kirurg o det visade sig vara nån vätske samling av nått slag, hon tränare ganska mycket oxå, så det blev vila i från träningen ett tag. Hör av dig till "din läkare o fråga i alla falla, han/ hon kanske kan ha någon förklaring, så kanske det känns bättre för dig! Hoppas allt löser sig...:)

Svar: Ja jag får nog maila han sen om det blir såmre. Änsålänge går de leva med dom men de får helst inte ändras mer.
Tack så mkt :)
Malin

2014-03-23 @ 09:51:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0