Shopping

Barnbidraget kom ju i torsdags, och vad betyder det? Shopping! Brukar köpa blöjor och mat till Vincent så är det betalt sen innan man får resten av lönen men Danny fick lön igår så vi handlade det då istället. Men eftersom vi får ut ca 12-13000 extra denna månaden och även de närmsta månaderna så unnade jag mig shopping till huset. Va så mysigt att vara o shoppa med Vincent i det soliga vädret (sålänge han är snäll), men det va han. Va på ÖoB, harald nyborg, rusta, jysk och K-rauta, gnällde inte en enda gång :) Köpte dedär kuddarna och blåa ljustakarna jag la upp i veckan, även två fina bordslampor som är jättefina i vardagsrummet och lite annat smått och gott. Ska sätta upp två hyllor i helgen med. Så kul att göra lite nytt hemma :)
Senare idag ska vi se om vi hittar en sittbänk till hallen och även tapeter och imån blir det att göra om i hallen.
 
Kollade skatten igår med, är alltid nervös inför det för sist fick jag betala drygt 3000kr, men det va samma detta året tyvärr, ska betala ca 2000kr, förstår inte varför de inte drar rätt skatt då jag skickat in vilken skattetabell de ska gå efter, men till nästa år ska jag se till de ha dragit mer i skatt.
Danny får tillbaka 5000 så vi går iaf 3000kr plus :)
 
 
Vincent såg fram emot att shoppa med mamma
 
Tycker han ser väldigt utländsk här på nåt sätt, liknar sin pappa <3
 
Ca 800kr gick allt på, mkt för pengarna :)


Kommentarer
Malin

Har du lust kanske att skriva ett inlägg om hur ni delar upp ekonomin nu när du är mamma ledig och hur ni har gjort när du jobbar och så :) har ni helt delad ekonomi eller hur gör ni? Vem handlar kläder till Vincent och vem betalar hyra etc. Kram från en som också är mamma ledig :)

Svar: Hej! Jag kan försöka skriva ihop ett inlägg om det :)
Malin

2014-03-22 @ 15:57:37
Lina

Ring fk o be dom dra 2-300:- extra i skatt varje månad för dom drar alltid för lite även om de går efter tabell 33 :/

Svar: Fast dedär 2-3000 hade man behövt i månaden, gör ju mkt på inkomsten. Men de hade kunnat dra 300kr i månaden eller nåt, då blir det ändå rätt mkt tillbaka sen :)
Malin

2014-03-22 @ 16:02:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0