Skumma bröst

Jag har varit väldigt orolig för brösten denna veckan. Det ena har ju blivit större, säkert två kupor större i profil, men bara det, ingen smärta eller hårdnad. Men jag har varit öm i det andra bröstet nu och det känns lite hårdare. Eller är jag bara nojjig och tycker det blivit hårdare. Är orolig för kapselbildning. Men det är väldigt ovanligt att man får det flera år efter operationen. Det brukar oftast komma inom det första halvåret, året. Jag tränar heller inte brösten nåt förutom lite armhävningar ibland. Kapsel tror jag är gratis att korra då jag har kapselförsäkring på citadell och leverantören ersätter nya implantat om jag minns rätt. Men jag vill verkligen inte behövas opereras igen den närmsta tiden! Kommer ju inte kunna träna på jättelänge, man måste läka hur längesomhelst, och jag kan inte passa Vincent de första veckorna.
Men jag får avvakta, man är bara orolig om nåt är fel. Denna oron kommer jag ihåg efter operationerna, men när de väl hade läkt har jag släppt oron om komplikationer, tycker jag har och haft tillräckligt med problem redan.
 
Sen måste jag ha en bättre sportbh som håller de på plats, de dras ju åt sidorna när jag aktiverar bröstmusklerna, i bland annat triceps. Körde dips på bänk igår men kunde inte göra de för brösten såg helt deformerade ut.. Det ena pressades som fan åt sidan och man känner av det större bröstet mot armen såfort jag spänner.. Inte så kul att behöva skämmas för brösten vid träning. 
 
 
Oavsett om jag måste korra igen så ångrar jag inte min operation en sekund. Skulle aldrig känna mig hel med mina trekantiga myggbett som jag hade innan. Hade aldrig känt mig tillfreds med min kropp oavsett hur vältränad jag är.
Nu hoppas jag bara att det inte blir värre, annars får jag maila min kirurg och se vad han säger. Men hatar denna oron som tynger en hela dagarna, träningen blir lidande med för vågar inte ta ut mig för mkt då brösten aktiveras för minsta lilla.
 
 
 
 Nyopererad.
har haft denna "tortyrbh" som den kallas och bröstband de senaste dagarna så de hålls på plats.
 
 
 


Kommentarer
Linda

Ring och kolla så slipper du oroa dig=) kram

Svar: Tror inte de kan säga vad det är på telefon, så får nog avvakta o hoppas det inte blir värre :)
Malin

2014-03-13 @ 15:13:01
URL: http://www.iamlinda.se
Anonym

Två kupor större? Lägger du i något i bhn på de bilderna du lagt ut på bloggen? För jag tycker dom ser lika stora ut :) har följt dig på pof innan & jag tycker fortfarande att du har de snyggaste brösten, även nu efter graviditeten. Mina drömbröst!

Svar: Tack så mkt!:)
Nja framifrån syns de inte så mkt förutom att de sticker kanske 3-4 cm mer åt sidan. Men i profil är de större bröstet mkt putigare. Men de är rätt mjuka så de går trycka in rätt jämnt ;)
Malin

2014-03-13 @ 17:24:31
anna

Men du har inte PIP implantat?
Dom som är förbjudna på marknaden
sen några år tillbaka?
Hur mkt har du lagt in om man
får fråga?
Jättefina iaf och tkr du ska ringa och
boka en tid.

Svar: Ne jag har allergan :) annars hade jag bytt ut dom när de blev förbjudna.
Jag har 495cc ultra high.
Jag kommer avvakta innan jag hör av mig till dom. Har inte ont så ofta så får se om det blir värre.
Tack aå mkt!:)
Malin

2014-03-13 @ 19:46:30
malin

Vet du om man får korra efter två år? Nu efter min graviditet så har mina implantat veckat sig. Båda brösten ser helt "vågiga" ut. Känns och ser förjävligt ut=/ har nagor framför. Ångar så att jag inte tog samma som du har. Drömbröst enligt mig iaf=)

Svar: Tack så mkt!
Det är väldigt olika beroende på klinik och kirurg. Oftast är de gratis korr det första året men de kan göra undantag.
Eller så får du iaf reducerat pris.
Jag har med väldigt mkt rippling. Men tänk på att alla får mer eller mindre rippling men om de syns när du står upprätt så tycker jag man ska få det korrat. Men om de bara veckar sig när du böjer dig framåt hade jag levt med det då det är väldigt svårt att få bort rippling helt. Var opererade du dig?
Malin

2014-03-13 @ 19:48:12
malin

Tack för svar =) jag opererade mig på kosmetisk kirurgi i Falköping av Ivan. Det syns inte jätte mycket när jag står men det känns ju s on man har två dragspel inopererade och det känns inte vidare sexigt. .men jag är ju heller inte färdig med barnafödandet tror jag så der är väl bäst att vänta. ...åh att mab aldrig kan va nöjd

Svar: Ne jag förstår att det inte är så kul. Man vill ju de ska kännas som normala bröst. Jag fick mer rippling efter graviditeten och efter jag gått ner i vikt, huden är tunnare över brösten.
Men tror med det kanske är bäst o vänta tills du är färdig med bebisverkstaden.
Delvis bakom kan hjälpa mot ripplingen (ovansidan, och nästan halva klyftan), eller fastare implantat.
Malin

2014-03-13 @ 21:41:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0