Sommarbrun

Igår duschade jag inte av busen föränns efter träningspasset då denna busen inte luktar så mkt. Kändes som jag varit utomlands, så brun va jag. Men mycket försvann sen när jag duschade. Men det ser jämnare ut efter man duschat av all överskottsfärg. Jag känner mig så mkt mer vältränad med färg, konturerna kommer fram och man ser riktigt fit ut på gymet till skillnad från när man är blek. Det är skönt det finns brun utan sol för vill inte sola solarium mer. Gjorde det mkt innan men är glad jag slutat helt med det då det är mkt farlig strålning, dyrt som attan, håller inte alls länge och tar en massa onödig tid. Borde inte sola så mkt på somrarna heller men det är svårt att låta bli när man älskar va ute i solen, få färg, gå i bikini och bara njuta av de få solstrålar som kommer i Sverige. Testade melanotan för några år sen för att slippa pressa så mkt, behövde inte sola lika mkt och jag blev sjukt brun, men man blev inte fräscht brun då man blev så mörk i ansiktet, alla leverfläckar blev nästan svarta och mörk runt munpartiet. Sen om man rev sig eller fick nåt ärr blev det mörkbrunt och ljusnade först efter några månader efter jag slutade med det. Så jag rekommenderar inte det då även alla gamla ärr blir mörka. Så har man tex gamla acneärr så blir de mörka osv. Även läpparna blev mörkare. 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Kan du skriva kostschema? :) Vore såååå tacksam! Se. Är ja nyfiken på hur du hinner träna trots bebis lr är han med på gymmet? :) Sen om era föräldrar vill bjuda på mat o godis? Tackar du nej lr hur äter du då? Har dom nån reaktionmpå hur du äter? :) Ja har cäldans problem med mina päron

Svar: Hej! Jag har aldrig skrivit nåt kostschema då jag vet vad jag bör äta och håller mig till det :) sen tycker jag det är så mkt jobb med o planera all mat.
Du kan kika i januari månad i katergorin träning. Där skrev jag ner exakt vad jag åt och tränade varje dag. Hade en liten deff då o låg på ett underskott :) kommer äta ungefär så april och maj.

Jag unnar mig på helgerna så jag har aldrig tackat nej hos nån haha. Borde kanske inte vräka när jag blir bortbjuden men jag har svårt att hålla mig när de finns framför en.
Så de har inte påverkats av min kost, men de är nog förstående.
Du får tala om för dina föräldrar varför du äter som du gör så förstår de säkert :)
Malin

2014-03-05 @ 18:04:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0