Värk överallt

Va så mysigt idag i lekparken, tog endel fina bilder :) 
Idag har det varit 14 grader och sol, hur skönt är det inte med värme? När det va vindstilla kändes det som sommar. 
 
Har även tränat rygg och biceps idag. Blev mycket marklyft och chins. Men jag har ont i handlederna, handflatorna svider, sen har jag länge haft ont i ena ljumsken, speciellt när jag tränar. Vet inte varför, får lixom ont där när jag inte ens kör ben. Sen är jag orolig för mitt bröst. Det är fortfarande mkt större. På bara 1-2 dagar blev det över en kupa större och sticker ut mkt på sidan. Så kläderna sitter snett och jag känner av bröstet mer mot armen. Det har börjat ömma lite men är fortfarande mjukt men kan inte förstå vad det beror på. Ett bröst blir ju inte plötsligt större bara sådär. Man är ju rädd det är en komplikation, ruptur eller nåt. Men utseendemässigt ser det bättre ut, men det känns konstigt det är större och jag har inte råd att korra just nu. 
 
 
 
 




Kommentarer
Sara g

Inte för att skrämmas men ta och kolla upp det för säkerhets skull. KAN ju vara att du fått en mindre muskelbristning kanske, en lätt överansträngning och kroppen samlar vätska för att läka det. Och iom att där är ett implantat ivägen så tar vätskan plats där det kan så nära som möjligt. Just svullnad beror ju ofta på irritation/inflammation/något av kroppens vävnad gått sönder.

Svar: Vet du var man kollar upp det? Hur kan man se om det är en muskelbristning?
Får hoppas det inte är nåt allvarligt.
Malin

2014-03-09 @ 22:55:19
Sara g

Ofta känner du en muskelbristning. Det är somträningsvärk fast kanska mycket intensivare. Man blir öm och stel i den muskeln där det brustit mer än vid vanlig ansträngning typ som vid träning . Fast du verkar ju inte haft så ont av det eller? En muskelbristning är ju vad det låter som, en muskel har slitits isönder helt/nästan helt. Kan ju vara ärrvävnad som brustit kanske och att kroppen samlar värska pga av det(vet ej hur man vet det dock) Hade jag varit du hade jag ringt sjukvårdsupplysningen och din kirurg och checkat med dem. Har du inte panikont av det så är det nog ingen akut fara, men för att ha turen på sin sida så kolla upp det.

Svar: Tror jag avvaktar. En muskelbristning är de nog inte då jag inte haft nån smärta alls. Nu är jag även orolig för det andra bröstet som ömmat lite och är lite hårdare än det andra och jag har fått rippling på ovansidan (syns inte).
Men kommer avvakta o se om det blir värre
Malin

2014-03-11 @ 23:40:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0