Varulv

Haha Vincent har börjat få huggtänder!! De som sitter på överkäken på sidorna har börjat komma fram. Han kommer se så rolig ut när de kommit ut helt xD

Är så skönt vi kommit in i bra rutiner med mat och allt runtomkring. Han äter sin gröt på morgonen, sen får han mat som jag lagat eller burkmat. 
Efter lunchen brukar han sova 2 timmar och då får han en liten flaska ersättning. 
När han vaknat blir det gröt eller fruktpure och bröd med leverpastej. 
Till middag blir det riktig mat igen och innan läggdags får han en stor flaska ersättning. 

Han har inte varit alls krävande de senaste veckorna, han kan sitta i sin matstol och leka i flera timmar utan nåt gnäll. Han älskar att gå i sin gåstol, han kan styra den helt och ska gå och ta på allting :) han är smartare än man tror, jag brukar ta bort sakerna från fönsterbrädan och lägga på ett bord längst in. Men han förstår att han når det om man går runt bordet :) Så han har fått tag i fjärrkontrollen ibland som han älskar, verkar tom lärt sig att sätta på tvn  :)
Edit: Han va sjukt jobbig och gnällig igår. Han har varit mer besvärlig när det är många runt han, går bra om det tex är min mamma och pappa men om fler är där gnäller och gråter han. Hemma är inga problem. Kan va att han fortfarande är i separationsfasen. 
Imån ska vi till Dannys mamma och då är en stor del av hans släkt där, undrar hur det kommer gå. 



En annan sak som är så sött är att han tycker det är jättekul när jag leker med Sasha. Om hon hoppar osv så skrattar han jättemkt <3




Kommentarer
Nathalie

Vad söt han är! Har det börjat komma några riktgit ord ännu?

Svar: Ne inte än :) han säger mest dadada och tatata :P ibland mamama också så tror inte de räknas som ord än :P
Malin

2014-03-28 @ 14:19:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0