Video på förlossningen

Vet inte om ni är intresserade av att se min förlossning. Detta är en väldigt privat/personlig video egentligen men jag delar gärna med mig :)  Danny filmade bara två gånger vilket jag ångrar idag, samtidigt är det inte så kul att bli filmad när man har en värk. Han filmade inget när jag hade de värsta värkarna, kanske lika bra för då kanske man blivit avskräckt att göra det igen haha!
Så denna smärtan är egentligen ingenting jämfört med värkarna jag hade innan jag fick spinalbesövningen. Då skrek jag det högsta jag kunde, minns inte så mycket av det. Man är i sin egen värld. Det är jag och smärtan typ.
Men efter spinalbedövningen (va då öppen 9 cm när jag fick den), så kunde jag prata emellan värkarna, ibland somnade jag korta stunder, sen blev toppen på värken inte alls lika intensiv. Man kan säga att toppen på värken efter spinalbedövningen va som en tredjedel av värken innan bedövningen, om ens det.
Hoppas verkligen jag kan få epidural mkt tidigare nästa gång. Men om narkosläkaren är på op så kan man inte göra nånting. Det negativa med epidural/ ryggmärgsbedövning/spinal är att man öppnar sig saktare då värkarna kan avta, jag va öppen 9 cm och tog nog 2 timmar tills jag öppnat mig den sista cm. Medans jag öppnade mig från 4cm till 9cm på ca 3-4 timmar.
 
 
  Danny kommer ju med den bästa frågan och undrar vad jag gör?
 
 Det gick inte byra miniatyrbild så det får bli denna hemska haha! Fy vad jag ser ut, men jag får skylla på att jag föder ;)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Josse

Haha.. Lite sött ändå med vad gör du?! ;) tror inte vi sa speciellt mycket vettigt under förlossningen egentligen heller! Haha.. Man är helt klart i sin egen värld, vi hann aldrig filma för att det gick så fort, det tyckte jag var riktigt synd. Lite roligt att ha något att titta på ju, ger en verkligen Flashbacks! :D

Svar: Haha ne man sa inte så mkt vettigt!
Men de är kul o ha video på det. Är ju en så stor händelse!:)
Malin

2014-03-01 @ 16:42:43
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Sara

Skulle vara lite kul nästa gång din kille ligger typ i influensan och filma/fråga vad han gör.. Är du på fest? Haha..
Modigt av dig att dela med dig av dina videos. Det skulle vara kul om du gjorde egna videobloggar med typ tips om kost :)
Tycker du är grymt duktig! Och försöker lära mig mer om träning och att sluta va lat och bara ta tag i det ordentligt!

Svar: Haha det ska jag göra :P

Jag får se om jag vågar göra videobloggar längre fram, hatar höra min röst haha. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska prata om :) har försökt göra en videoblogg hur jag lockar håret men de va svårt att filma själv :)
Malin

2014-03-02 @ 18:23:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0