Abs!

Det har blivit att jag och Danny köpt subway varje fredag. Är en nog av mina favoriträtter :P Älskar subway!
Blir så jäkla upsvälld efter bara, har börjat köpa en hel nu haha!
Idag blir det träning igen! Köpte lite nya träningskläder igår så blir kanske att inviga nåt av dom :) Beställde även hem ett corallfärgar leopardline från H&M som jag letat efter i evigheter :D
 
 
 


Kommentarer
Sarah

Hittade dig på instagram och har lusläst din blogg nu i flera dagar i sträck! Är så sjukt imponerad! Du är min stora motivation att komma i form efter min förlossning. Sluta aldrig inspirera! Synd att du bor i Växjö och ändå inte gillar träningssällskap för jag hade gärna tränat med dig!! Nu väntar jag bara på att känna mig helt återställd i kroppen (födde en son för tre veckor sen) så ska jag kötta igång! Är så glad att jag hittade dig <3 jättestor kram från Sarah och Lennon

Svar: Hej! :) Tack så mkt! Vad snäll du är! Kul att jag kan inspirera och visa att det är möjligt att kunna få tillbaka sin kropp på kort tid med träning och bra kost :)Ja försök ta det lugnt i början och lyssna på kroppen. börja inte med för tunga vikter sen utan träna dig uppåt så du inte får skador :)
Malin

2014-05-03 @ 10:23:47
Sarah

Jajemen, var i hyfsat bra form innan graviditeten men precis som du mådde jag illa och började äta dåligt i början och sen var det väldigt svårt att hitta motivation både till kost och träning. Var peppad innan men du har gett mig den där extra sparken som behövs! :))

Svar: Ja de va precis som mig då, va svårt att hitta motivationen till träning när man ändå inte kunde köra fullt ut som innan. Men sen när man äntligen kunde börja träna va de superkul att man äntligen kunde röra sig normalt igen :)
Malin

2014-05-03 @ 11:37:52
Sarah

Ah jag längtar verkligen tillbaka till gymmet. Så kul att se också skillnaden på när du bara körde cardio och nu, att det faktiskt inte handlar om att springa fem mil i veckan för att förbränna fett! Jag tycker att det är mycket roligare med fria vikter och gymmet. Det enda jag bekymrar mig lite över är magmusklerna, försökte kolla enligt mammamageappen och det känns som mina muskler inte är delade alls. Kan det vara så? :) och sen att jag ammar, vill ju köra hårt, jag är lite allt eller inget :P Men det ska nog ordna sig också, får läsa på hur mycket man måste äta och så, så att inte amningen störs!

Svar: Ne de behöver ju inte va delade :) Mina va lite delade bara innan jag började köra mage. Ja destu mer du tränar destu mer behöver du äta, men ännu mer om du ammar :) Men om mjölken börjar sina så kan du ju bara försöka äta mer eller träna mindre :)
Malin

2014-05-03 @ 14:20:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0