Ambassadör

Åh vad glad jag är! En sak som jag velat väldigt länge är att va ambassadör för Celsius, älskar ju den drickan och jag är glad jag får va med i celsiusfamiljen! 
Det kommer kanske upp lite tävlingar osv senare nån gång :) 

Så snart ska jag ta en Celsius och träna rygg och biceps! :)





Kommentarer
elin

Grattis!! :) lät spännandd. Vad innebär det? :)

Svar: Tack så mkt :) Man marknadsför drycken på mässor, nätet osv
Malin

2014-05-14 @ 06:30:50
Anonym

Får man något betalt som ammbasadör? Grattis :)

Svar: Man får kläder och dricka :) Tack så mkt :)
Malin

2014-05-14 @ 08:25:00
Emelie

Läs på om taurin är du snäll innan du bestämmer dig för att fortsätta dricka dessa i mängder. Jag rekommenderar ingen att dricka detta men man gör ju självklart som man vill :) mejla mig om du funderar på något :)

Svar: Har läst lite om det men taurin finns ju i de flesta livsmedel o ska inte va farligt. Sen dricker jag max en per dag och inte stora mängder :)
Malin

2014-05-15 @ 08:28:54
Emelie

Det tråkiga med taurin i Celsius är att det finns 1400mg av det och vi ska helst inte utsätta våra kroppar för mer än vad vi själva har i kroppen som är på 150mg. Det som kan hända är att vi tappar vår egen produktion eftersom det tillsätts dagligen. Taurin har med vår proteinsyntesen att göra och tappar du då din egen produktion och sedan slutar med Celsius så kan du i värsta fall brynta ned musklerna totalt och hamna i rullstol eftersom detta är något läkarna kan glömma att kolla, alltså taurinbrist.
Men som sagt, ta åt dig om du vill :) jag känner bara att jag måste meddela om detta till dem jag gillar å ja gillar din blogg :)

Svar: Tack för infon :) fast risken att hamna i rullstol för man dricker celsius 2-4 ggr i veckan är nog minimal :) Om man kanske dricker 2-3 per dag kanske det kan påverka på lång sikt men har aldrig hört om såna fall så kommer fortsätta dricka Celsius :)
Malin

2014-05-15 @ 18:41:00
Malin

Kollade du på vetenskapensvärld för nåra veckor sedan om träning? Där tog de upp just detta gällande energidrycker före träning som är så poppis. Det finns inget positivt utan snarare en nackdel före träningen sa de.

Svar: Ne det såg jag inte, varför är det en nackdel? Jag känner iaf bara av positiva grejer med det :) men visst är det bästa o bara äta rent och inte inta några kosttillskott alls.
Malin

2014-05-16 @ 00:34:29
Anonym

Energidryck stoppar förbränningen så att träna med energidryck före är som att sitta i soffan o glo på tv en timme. Energidryck ger en moteffekt tydligen. Jag trodde de va nå värre men tydligen inte utan bara att fettförbrännigen stannar av.

Svar: Ja tror faktiskt inte alls på dedär då jag tydligen får resultat :) tror inte man bygger muskler av o sitta och kolla på tv hehe
Malin

2014-05-16 @ 12:20:41
Anonym

Nej alltså man bygger inte muskler av att sitta i soffan utan snarare att jämförelsen att sitta i soffan är densamma som att ta en energidryck före träning. Alltså att inget händer. Förbränningen står stilla. Och kmr det bara mer forskning om energidryck så kmr nog dom flesta få en riktig käftsmäll. Om detta är sant så hanflar det om i ditt fall att du legat på ett underskott hela tiden. Sen kmr det fram mer och mer fakta om proteinpulver och alla tillskott. Vi som inte framställer dessa grejer har inte en enda aning om vad det innehåller. Vi luras och köper kemisktvtillverkade tillskott och tror att det är positivt för kroppen när det ist slutar med att kroppen inte vet hur den ska ta emot detta. Sen är väl det "roligaste" att det vi tror att vi köper inte alls har nån effekt på oss och snarare täpper till blodkärl ist så det slutar med att slutet 80-tals och 90-talister kmr gå hjärtinfarkt vid 40-års ålder. Å det mest tråkiga för mig är att jag intagit tillskott sen 16 års ålder då jag började gymma när jag var 14 år och idag är jag 25 år. Hur ser min kropp ut invärtes? Vill inte veta 😁🔫

Svar: Men jag tar inte celsius för förbränningen utan för energin, det är nog den största anledningen folk dricker celsius.
Jag tror inte alls på dedär att det stoppar förbränningen då det inte gjort det på mig. Jag hade inte legat på ett underskott utan träningen och jag hade inte gått ner i såhär låg fettprocent av enbart kosten. Vet inte om det är enbart spekulationer kring din sida men proteinpulver tror jag heller inte är farligt i måttliga mängder annars får du gärna komma med källa.
Malin

2014-05-18 @ 08:41:12
Fitnesslinda - Look like Barbie & lift like Arnold.

Drömmen att få vara ambassadör för dem! Grymt fin blogg har du förresten :)

Svar: Tack så mkt! Ja det är väldigt kul 😊
Malin

2014-05-19 @ 20:57:39
URL: http://Nattstad.se/fitnesslinda
Malin

Har visst missat att du svarat mig. För det första så sa jag inte att du dricker celcius pga förbränning. Jag sa att Vetenskapensvärld tog fram fakta där energidryck påverkar kroppen negativt och gör att förbränningen står still. FAKTA! Inte mina ord.

Sen skriver du att jag spekulerar kring proteinpulver. Säger även Nej där också då detta är FAKTA även det från nyheter och svt. Det spelar nog ingen roll hur mycket fakta forskarna tar fram kring tillskott så kommer det ändå att konsumeras världen över. Tills folk får sätta livet till eller blir tickande cancersvulstar. Vad fan vet jag? Vill bara påminna folk, trots detta intar även jag denna skit i liten mängd numera.

Repotaget dom visa upp på svt var att tex prottepulver skulle lika gärna kunna vara vatten då det inte tas upp som protein det vi tror, utan prottepulver är ingenting men vi lurar hjärnan som tror att vi får i oss protein. Och att det är kemiskt framställt är så totalt onaturligt för kroppen att vi inte vet hur den reagerar, att den inte bryter ner skiten som med andra livsmedel.

Spelar ingen som helst roll hur mycket du eller nån annan försöker försvara er kring detta med tillskott och energidryck. Oavsett så kan jag bara avsluta med att vi lever bara en gång och man kanske ska ta vara på tiden och så ska du få se vem som hade rätt kring detta! Peace!

2014-05-27 @ 23:39:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0