Barbiedrogen

 

Idag kom artikeln ut på Sveriges radio och kommer även sändas över hela Sverige. Så alla kommer för höra min hemska röst haha! Jag va verkligen inte alls beredd och formulerar mig inte så bra. Men här har ni klippet iaf och här kan ni läsa om artikeln: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5850586
 
 
 


Kommentarer
Josse

Vilken söt och rejäl småländska du hade!! ;D Tyckte du svarade bra men det var ju inte så långt klipp :)

Svar: Haha jag hatar min dialekt, speciellt när man hör den såhär 😄
Malin

2014-05-05 @ 10:58:28
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Vanessa

Man hatar alltid sin egna röst, men jag tyckte du svarade bra :)
Glad jag aldrig testat den...är den fortfarande "populär" att använda? minns för något är sen hörde man om den hela tiden men jag hör inte så mycket längre om den..

Svar: Haha tack! Han sa den va populär men jag har heller inte hört nåt om den sen jag testade den. Kanske är fler än man tror som tar den då den inte säljs på riktiga hemsidor.
Malin

2014-05-05 @ 11:48:07
Jenny

Trodde inte alls att du skulle låta sådär!:p Hade som för mig att du skulle ha mycket ljusare röst, vad lustigt! Men den var absolut inte hemsk!

Svar: Haha ja jag hade önskat min röst va lite ljusare xD tack :)
Malin

2014-05-05 @ 12:22:14
dani

Jag tycker du har super härlig dialekt ^^ tyckte inte du hade spec mörkröst heler :)

Svar: Haha tack😄:)
Malin

2014-05-05 @ 13:08:18
Vanessa

Ja möjligt och folk kanske inte pratar så högt och öppet om det heller. Men betyder inte att den använda så stora utsträckningar lixom...
Är dina leverfläckar förresten tillbaks till ursprungsfärgen nu?

Svar: Ah de är som vanligt igen. Men det kändes som jag fick massa fler då dedär ljusa som knappt kommit fram blev typ svarta. Men sen bleknade de igen sån tur va. :)
Malin

2014-05-05 @ 13:27:24
URL: http://boobluscious.blogg.se
Anonym

Ja, det är riktigt populärt fortfarande. Jag använder det och tycker att det funkar jättebra OM man tar SMÅ doser (mindre än rekommenderat). Bränner mig aldrig och solar väldigt lite. Leverfläckar kan man få nya men tar man högre doser så får man nog fler. Förstår allas negativitet omkring det, eftersom svenska Läkemedelsverket förbjuder allt som fungerar. Det är ju godkänt som läkemedel i Australien så hade det varit farligt hade man ju inte fått använda det där heller?.


Svar: Vad skönt de funkar för dig. Jag vill helst inte uttala mig om de är bra eller inte då det inte används sådär jättelänge så man vet hur de kan påverka en långsiktigt. Men håller med om att livsmedelverket inte alltid har rätt. Tex så rekommenderar de margarin?! Men små doser tror jag inte är farligt, men man vet ju aldrig :)
Malin

2014-05-05 @ 15:08:27
Yvonne

Kul det var att höra din röst :) Har följt dig jätte länge även när du hade din andra blogg.
Och ja man tror ju att man vet hur en person ska låta men jag hade såå fel, haha! Trodde den skulle vara ljusare :P Men tyckte det var en jätte härlig dialekt du hade :)
Tack för en superbra blogg! :D

Svar: Tack vad kul du följt mig så länge ^^ ja men så är det ju, samma sak om man lyssnar på folk på radion så får man en bild på hur personen ser ut 😄
Malin

2014-05-05 @ 22:00:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0