Best feeling in the world

Ja detta kommer låta ytligt men att känna sig fit är en av de bästa känslorna som finns. Iaf för de som tycker det är viktigt och har det som mål. Jag önskar att jag kunde få alla som tränar att verkligen älska det lika mkt som jag gör, att inte behöva kämpa sig till gymet eller känna det är jobbigt när man väl är där. Visst behövs disciplin ibland, inte för att ta mig till gymet i mitt fall men med kosten. Det tycker jag är det svåraste och ibland vill man bara äta som innan utan att tänka så mkt. Samtidigt tycker jag maten jag äter är god. Visst hade jag gärna bytt ut kvargen mot rostat bröd med gräddost och marmelad. Men jag tillför hellre min kropp med näring för det är så viktigt när jag ligger på ett underskott och tränar så mkt. Den behöver protein, inte tomma kalorier. Så tänker jag. Men jag unnar mig ibland dedär tomma kalorierna utöver min nyttiga kost. Är sällan jag ersätter ett mål med näringsfattig mat, utan jag ser till att äta nyttigt varje dag i veckan, men att jag unnar mig nåt extra på kvällen. Man kanske tror man måste köra superstrikt hela tiden, visst kan resultaten komma fortare då men man kan unna sig ibland också. Jag gjorde inte det så mkt i början för då ville jag verkligen bli av med mina gravidkilon. Men nu när jag gått ner allting så gör det ingen om jag äter skit ibland :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Jag förstår vad du menar. Jag har aldrig tyckt det är jobbigt gå till gymmet. De enda ggr jag känt jag saknat vilja är när jag blivit sjuk, magsjuka och feber.
Förkyldningar och ont i halsen gör en bara irriterad... för då vill jag fortfarande gå och träna men avstår för jag vet med förnuftet att det bara kan göra det värre.

Men jag har aldrig känt att träningen är ett "måste" i livet, utan det är en del av mitt liv...träna, jobba, äta, sova...delar som bara är med och som jag behöver och vill ha i mitt liv. Jag ser fram emot träningen och jag tränar på morgonen och aldrig känner jag "ooh ligger hellre kvar och sover." Inte ens när jag jobbade och fick ställa larmet

Nej det är just träningen som får mig att gå upp, jobb kan få en att känna "ooh vill hellre lgga kvar" Men inte träningen, jag vill upp, jag vill komma iväg :)

Alla mina vänner bara "periodstränar", som jag kallar det för.
Det är okej det med...deras liv. Men jag har ingen som tänker som mig, som har träningen som en naturlig del, förutom min sambo då.. tack och lov :P

Men typ ingen av mina vänner fattar grejen lixom, dem tänker inte som mig...så svårt få dem förstå vad jag menar och känner.
Och det handlar inte bara om träning för framtida resultat... jag mår så braaaa efter.

Jag kan inte ens fatta att jag varit utan träning i så många år.

Mina vänner undrar hur jag orkar träna innan jobb, om det inte gör det jobbigt att jobba... TVÄRTOM, det ger mig sådan kick och ännu mer energi på jobb.
Man blir helt klarvaken i både kropp och själv och få så mycket energi.

Jag mår bättre av gå upp på tidigare på morgonen och träna, komma hem, duscha, äta, dra till jobb... än sova fram tills det är dax dra till jobb.

träning väcker kroppen och huvudet på endast positiva sätt :)

Långt inlägg nu... men jag fattar va du menar med inlägget... exakt :P

Svar: Ne mina nära förstår inte heller hur man kan tycka träning är kul, förutom Danny då :) Men eftersom man tycker det är kul att träna så har man lättare fått resultat och när jag tränar vill man ju samtidigt äta rätt också. Så för min del så har min utveckling inte varit svår eller jobbig :) Så jag hoppas alla som vill göra en förändring eller börja bli mer hälsosam att tycka det är kul o njuta av träningen :)
Malin

2014-05-14 @ 20:21:13
Vanessa

Och det va jag som skrev förra inlägget :P

2014-05-14 @ 20:21:38
URL: http://boobluscious.blogg.se
Madde

Hej!
Jag förstår precis hur du menar och lever efter samma devis. Har som tur är en träningstokig sambo och vi ser till att vi båda får träna och turas om eftersom vi har en bebbe på snart 3 månader. Jag har kommit igång med 6 pass i veckan och hoppas kroppen håller. Har längtat efter gymmet efter graviditeten och så underbart att komma igång!! Vi har också cheatdays men med tanke på hur mycket vi tränar känns det helt okej! Tänkte höra hur ditt vecko-upplägg ser ut? Som det är nu blir det rygg och ben varannan dag för mig och börjar känna av benen jag med, inte kul om det blir någon skada pga överbelastning. Behöver mer varierat veckoschema tror jag :-P.
Man får så otroligt mycket inspiration av dina inlägg här och på IG, riktigt peppande! Jag hoppas att mina ben blir lika snygga om några månader! :D Tack för att du delar med dig av din träning!
/ Madde

Svar: Vad duktigt! Bara fortsätt så, resultaten kommer hela tiden sålänge man har det som livsstil :)
Jag tränar 2-3 muskler per pass o låter varje muskel (förutom magen) vila 48 timmar. Så upplägget kan de olika ut. Men jag kör igenom hela kroppen en gång i veckan förutom ben, rumpa och axlar som körs två ggr i veckan :)
Malin

2014-05-14 @ 21:52:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0