Body science

Jag får ofta frågor om vad jag använder för proteinpulver, har skrivit om det innan men eftersom det är endel nya läsare så tänkte jag göra ett mer ingående inlägg om detta proteinpulver och vad jag tycker om smakerna.
Jag och Danny har kört på detta proteinpulver från mmsports sen vi började styrketräna, är väldigt prisvärt och gott framförallt. Har testat andra proteinpulver men jag har inte gillat eftersmaken på dom, eller så har de varit för söta. Med dessa känner jag ingen konstig eftersmak. Tycker alla smaker är goda, eftersom de har kampanjpris när man köper 4 kg för 520kr så har man kunnat testa alla smaker :)

 
Min absoluta favorit bland alla smaker är jordgubb. Den tycker jag är godast i min gröt och kvargen och funkar även fint som shake. Choklad/banan är min andra favorit som passar perfekt till mina proteinpannkakor där jag även har en banan i, även supergod som shake.
Så jag skulle klara mig på dessa smakerna men kan va gott att variera sig lite. Choklad är också god och ger en god chokladsmak, inte konstgjord smak som vissa chokadsmaker har gett från andra märken.
Dannys favorit är vanilj, den passar ju i allt, även pannkakorna.
 
Som shake tycker jag päronsplit varit godast, typ som piggelinsmak, men har druckit den smaken så mkt nu så brukar köra på chokladen :) Men där tycker jag päronsplit mest passar som shake, inte i gröten eller kvargen.
 
 
 
 
 
En portion innehåller 23.4 gram protein och är en blandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0