Can you see the difference?

Här ser ni hur lång tid det faktiskt kan ta att bygga muskler. Är ca 6 månader emellan och det är inga superstora förändringar. Men eftersom jag förlorat mer fett så har konturerna kommit fram mer. Jag tränat biceps 1-2 gånger i veckan, men om man vill bli stor och få stora muskler hade det kanske sett annorlunda ut om man åt mer. Kosten påverkar ju också resultaten. Men det tar lång tid som tjej att bygga stora muskler. Så va inte rädda för det. I avslappnat läge har jag ingen kula, bara en liten kontur mellan axeln och biceps. 
 




Kommentarer
Elin

Grym resa du gjort Malin! Cred till dig! Inspo som bara den när man kollar igenom dina bilder :-)har en fråga till dig hur du gör/gjort(tränat) med din op bara? Om jag inte läste fel någonstans så skrev du att du hade bakom. Har själv det så därför jag undrar! Tycker det är så obehagligt att ta i..
Och en fråga nu som inte har något alls med detta at göra.. Vad jobbar du med?
Åter igen.. grymt bra jobbat :) Mvh

Svar: Tusen tack :) Jag har tränat som vanligt men kör inte bröst nånting, och nu har jag slutat helt med armhävningar och chins då det stramar och ömmar i brösten :/
Jag har bakom ja så brösten glider endel åt sidorna vid vissa övningar vilket kan va obehagligt.
jag jobbade på trygg hansa kontorsservice och kommer jobba lite i min mammas butik i stan, hon har en ATG butik :) Sen ska jag försöka hitta ett till deltidsjobb, kanske på mitt gym :)
Malin

2014-05-20 @ 20:51:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0