Favorite

Förra sommaren trodde jag att jag aldrig skulle passa i mina shorts igen. Kunde inte ens få över dom över låren :S
Nu är dessa istället lite för stora, men detta är nog mina favoriter så jag är så glad att de passar i år :) Finns ju inget värre än när ens favoritkläder inte passar längre. Tur det går att påverka :)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Jenny

Här syns det verkligen hur slimmade dina ben har blivit! Är själv ganska rädd för att göra övningar för benen för jag har ganska tydliga benmuskler naturligt, iaf vader och baksida lår, men kanske får tänka om..

Svar: Tack så mkt! :) De har hänt endel bara den senaste tiden. Det tar tid men när man väl förlorar fett kring benen så gör styrketräningen de mer fasta :) men allar bygger ju olika :)
Malin

2014-05-15 @ 19:36:45
Vanessa

Shorts är ett av de bästa på sommaren tycker jag... kan få lir spel på kortkjolar, glider upp och har sig...
Jag tycker det är dåligt utbud i sverige bara på shorts. När vi va i krakow förra året så alla butiker man gick in i va det fullt med shorts, snygga shorts... köpte på mig som fan :P
Och va det ända jag gick med där nere för höll på dö av värme ändå, 40 grader i skugga inne i stan, fan bara betong överallt.. man kokar ihjäl ju. Då är shorts skönast, luftigt, snyggt, går att mnatcha på många olika sätt med olika toppar och skor...

Svar: Ja visst är det! Stör mig också på att kjolar åker upp osv haha. Sen går de matcha shorts med det mesta ^^
Malin

2014-05-16 @ 17:00:25
URL: http://boobluscious.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0