Favvos

Måste sy in dessa tightsen från Nike men hatar att sy haha. Sydde iaf in linnet jag köpte igår, oftast är de större nertill, hatar när linnen är vida nertill, man ser ju bara tjockare ut då. Men nu har jag iaf ett helsvart träningslinne, va på tiden att jag köpte det. Har ett gammalt men det är så uttöjt och är mer som i storlek M nu.
Får fota mina nya träningskläder när jag har tid :) Sen imån kommer det iaf en av mina rumpövningar upp. Hade gärna lagt upp den på instagram men jag vet inte hur man få in videos från datorn till mobilen. Nån som vet?
 
 
 


Kommentarer
Mrs V

Typ skojar du haha man ser så stor ut..iaf större än vad man e.
Jag tycker träningstights är hyfsat lätt att hitta men fan linnen är omöjliga.
Under brösten o ner hänger dem som tält.
Man ser inte ens formen. Vilken tjej vill se större ut än vad hon är..även om man inte ser tjock ut. Men jag vill min lilla midja ska synas...får spel på linnen haha
Ja

Svar: Ja jag har mkt mer träningstights än linnen. Håller med det är svårt att hitta toppar som sitter snyggt. Men jag är nöjd med mitt gråa baslinne från hm jag hittade igår. Lite tjockare i tyget med mkt stretch så det följde formerna bra, för jag vill att toppen ska sitta åt under brösten med så midjan inte försvinner :)
Malin

2014-05-03 @ 13:11:21
URL: http://booblusisous.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0