Gravid igen

Att vara gravid är så vackert. Det är nåt jag inser mer nu än innan jag själv blev gravid. Jag blir mer rörd att se gravida och att de har en levande varelse som växer inuti dom. Innan kunde jag tycka det va läskigt och lite alien liknande men nu tycker jag det är det vackraste som finns <3 Kanske för man själv gått igenom den resan och det är ju helt fantastiskt och spännande att man tillverkar en hel människa i ens kropp. Tänka sig att detdär lilla hallonet som va i magen har blivit en så stor och fin pojk som Vincent! Tycker det är så sjukt häftigt hela processen i magen och längtar tills andra gången jag blir gravid. Men jag är inte där ännu, vill inte stressa utan när jag blir gravid igen ska jag verkligen vilja vara det och njuta av den resan igen. Så ni som tycker om att läsa om mammalivet och graviditeter, vänta ett tag så kan ni få följa mig på nytt haha. Tills dess blir det en tränings/shopping blogg :P Med lite inslag om Vincents utveckling osv.
 
 
Tänk att min lille Vincent låg där inne hela tiden ^^
 
 
 


Kommentarer
Mrs V

Jag har aldrig varit gravid och vill inte ha barn men jag tycker också det är så otroligt fint och blir rörd många gånger.
Jag fascinera över hur ett liv kan bli till, hur otroligt det är och jag är sån jag kan sitta och gråta. Är inte den som pratar om känslor men jag bölar fan ofta och barn tar fram min gråtsida, hahah... Nej men lixom, dem små nyfödda liven också...eller att se en blivande mamma med sin mage.. jag tycker det är döfint, jag tycker gravida kvinnor är vackra.
Men ändå vill jag inte ha barn... helt wierd, min kollega frågade, när jag också satt och höll ett litet barn i famnen och mös med henne, så självklart "när ska du ha barn" och när jag sa jag inte ville blev hon helt paff... jag av alla människor, jag som är så kärleksgo mot barn.
Konstigt hur det kan vara :P

Svar: Ja det är ju så vackert <3 men visst kan jag förstå de som inte vill ha barn trots man tycker det är så fint. tycker inte det är ett måste för att ba lycklig. Är nog inte alla som förstår det då vissa anser det är meningen med livet :)
Malin

2014-05-01 @ 16:13:25
URL: http://boobluscious.blogg.se
Nina

Jag håller med dig! Det är så mysigt att se mammor med sina magar. Jag har haft lyckan att vara gravid två gånger och hade gärna kunnat tänka mig det igen :)

Svar: Ja man får verkligen njuta när man själv är gravid! Och alla stegen där man följer bebisens utveckling :)
Malin

2014-05-02 @ 09:03:03
URL: http://blogg.ninamoller.se
Anna

Hejsan :)
Jag är gravid för andra gången men är sådär i första veckorna.. Det är sååååå fantastiskt!
Hur länge väntade ni innan ni gick ut med det? Kram Anna

Svar: Åh grattis! Jag vet det är svårt att hålla det inne :) Vi väntade ca 8-12 veckor innan vi sa det :) Tack så mkt!
Kram
Malin

2014-05-21 @ 17:47:15
URL: http://Nattstad.se/annaalgotsson


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0