Midja

Jag har ju hela tiden stört mig på att min midja försvann efter förlossningen. Men nu börjar den verkligen komma fram. Som sagt så går det forma kroppen genom styrketräning till viss del. Första bilden nedan är 4 månader efter förlossningen, då trodde jag aldrig jag skulle få smalare midja men det mesta går bara man vill och fortsätter kämpa! Nu är bilden lite underifrån på andra bilden och då antar jag att midjan kan främhävas lite extra, men den är iaf mer markerad än innan! :)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Madde

Det känns hoppfullt att man får tillbaka midjan till slut. Det som jag tycker är lite ångestframkallande är att man kommer att få göra om denna tuffa resa igen när ens barn ska få ett syskon :-P. Har du tänkt något på det? Man får väl ta det som en utmaning igen då.

Svar: Haha ja det tänker jag med på ibland, samtidigt blir det lättare att komma tillbaka efter nästa barn om man är i form innan graviditeten. Om jag inte gått ner emellan hade de väl varit de dubbla att gå ner sen :P men de är bara att fortsätta kämpa efter nästa barn :)
Malin

2014-05-20 @ 19:29:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0