Njut

Jag hoppas ni njuter ordentligt av det fina vädret nu för det kan vända på en sekund :) Om ni nu inte gillar vintern och kyla förstås, då är det bäst att hålla sig i en källare eller nåt som är svalt ;)
Det är väl det jobbigaste på sommaren, värmen på natten och värmen inomhus. Det finns nog inget värre än att sminka sig när man svettas haha.
Men jag ska njuta av detta underbara väder för jag vet att sommaren tar alltid slut så himla fort! Men det är bara maj så vi har iaf 3 hela månader med sommar framför oss <3 Hoppas jag kan ta många fina bilder på vår sommar, vi kommer åka till stugan på Öland och kanske blir en sväng till Liseberg, sen får vi se :) 

 Ska gå upp mot 30 grader idag så idag tänker jag inte sitta inne. Vincent får sitta på en filt i skuggan och leka. Måste bara plocka bort en halväten kanin som ligger på gräsmatten :( När jag tittade ut genom fönstret imorse va Giggs omringad bland skator för han hade tagit en kanin. Men den levde fortfarande. Hatar när han inte dödar de direkt o de får lida, mådde väldigt dåligt av det. Men jag har inte modet att döda ett djur :(. Sen när jag tittade ut igen hade han ätit upp huvudet, lagom illamående vid frukosten.. 
 
 
 
 


Kommentarer
Madeleine

Jävla katt haha :(

2014-05-23 @ 11:57:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0