om ett år

Jag undrar hur långt jag kommit med träningen om ett år, vet att jag funderade på det förra sommaren var jag skulle vara idag och inte trodde jag att jag skulle fortsätta träna 5-6 dagar i veckan under såhär lång tid då jag alltid varit en periodare. Men jag är så glad för hur långt jag har kommit och att jag faktiskt hittat en hobby.
Har ofta sagt till Danny jag saknat att ha en riktig hobby, nåt som man kan fokusera på och utvecklas med.
En sak som motiverar mig är att jag inspirerar så många andra, kan jag så kan du och man visar vad som är möjligt, och det gör att jag tror mer på mig själv för jag har också tvivlat på att få de resultat jag velat ha, att det inte går, men jag är starkare nu och vet att så mycket är möjligt sålänge man är hängiven till det. Och får man inga resultat, ja då måste man göra en förändring, kroppen behöver chockas ibland och man får då se över kosten/ träningen. Man blir lätt bekväm med att köra det man alltid gjort då man vet hur man gör det, men det kanske räcker att bara skriva om ett träningsschema, äta mer, kanske äta mer kolhydrater, minska på nåt osv. Kanske köra med förre reps och tyngre vikter, skippa cardion eller lägg till mer cardio. Man får testa sig fram för alla kroppar svarar olika på träning och kost :)
 
 
 


Kommentarer
Anna

Hej fina förebild :)
Behöver lite tips hur du får tiden att räcka till ALL träning med ett sånt litet barn? :) har ju en son på snart 3 och en liten i magen och vill gärna se ut som dig efter 2 ungar ;) kramis

Svar: Hej :)
Min sambo är hemma innan tre så vi byter bara av varandra :) Så vi hinner träna gått och väl varje dag :) kram
Malin

2014-05-29 @ 10:30:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0