Plocka plocka

Vincent börjar bli väldigt duktig med pincettgreppet :) Men när han inte får upp det han ska ta han hela näven haha. Vi har börjat försöka lägga små pastabitat eller annat smått som han kan äta så han lär sig plocka upp dom. 

Fick en sån hemsk känsla igår igen när Vincent gick i gåstolen. Diskmaskinen stod öppen och jag hittade han med en kniv i munnen, en matkniv men det va grillbestick så den är väldigt spetsig. Ingenting hände men fick sån hemsk tanke om han åkt fram med huvudet led den i munnen så han fått den i halsen :( 
Såfort han kan ta sig till ställen väntar massa faror märker man.





Kommentarer
Anonym

Två enkla tips ställ alltid knivar nedåt och knyt alltid platskassar på mitten innan man lägger dem i lådan eller vart man förvarar dem. Tar liten plats och våra söner har haft en förmåga å vilja leka tittut mm med kassar.. Små tips jag själv fick när barnen va små. Dem använder vi än :-)

Svar: Tack för tipset :) men han plockade upp knivsn från diskmaskinen så de spelar nog ingen roll vilket håll de står.
Men ska tänka på det med kassarna:)
Malin

2014-05-05 @ 18:56:57
Josse

Det är helt galet vad snabba de blivit, från små liggande fiskpinnar till all over the place! Själv har jag en som ska stå mot allt fastän hon inte är stabil, så fort hon rest sig börjar hon tippa och huvudet har en tendens att dunka i allt möjligt trots att man ränner efter! Jag gillade helt klart mer av fiskpinnetillståndet! Haha.. Men bär de vet om vad som är farligt blir det säkert helt klart bättre :)

Svar: Hahaha ja då va allt mkt lättare! När de bara låg ner hela dagarna 😄😄 Men vincent är änsålänge bara ordentligt rörlig i gåstolen, springer i en väldans fart! Men de lär sig senare hoppas jag, men barn kan va rätt vilda när de börjar gå :)
Malin

2014-05-05 @ 20:46:19
URL: http://joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0