Smala ben

Mina ben har typ försvunnit sen förlossningen, men jag trivs mer med slanka och fasta ben. Jag trivs av att vara fast. Men jag är också byggd med smala ben, tror jag har det genetiskt. Vissa lägger lättare på sig på benen och kan ha svårare att förlora fett just där. Så om en person tränar och äter likadant som mig betyder det inte att den personen får smalare ben. 







Kommentarer
Anonym

Fast jag tycker inte att dina ben är "smala". Missförstå mig rätt, men smala ben för mig är på personer som inte har en enda muskel, bara två tandpetare till ben. Typ lika smala vader som underarmar. Dina ben är verkligen grymma.

Svar: Tack så mkt :) det beror nog på vad man jämför med. Jag tycker ben kan va smala fast med muskler, sen kan man ju alltid ha smalare ben som med allt annat :)
Malin

2014-05-21 @ 20:28:48
Anonym

Ja jo det är ju klart. Menade inte att jag tyckte du har tjocka ben! Menade mer bara att du har fasta ben! :D hehe! Sjukt snygga.

Svar: Ne de trodde jag inte heller :) tack så mkt! :)
Malin

2014-05-21 @ 20:53:00
Madde

Hej!
Tar du nåt fettförbrännande preparat? Funderar själv på att prova om det kan ge någon effekt. Hur gör du din kaseinpudding?
Sjukt snygga ben! :)

Svar: Hej! Tack så mkt :)
Det enda jag tar är ripped hardcore men nu tar jag inte det så ofta. Tar det för energin den ger innan träning men egentligen är det ett fettförbränningspiller :)
Malin

2014-05-21 @ 21:07:04
Anonym

Hej!
Jag har typ en liten bula kvar på magen kvar, vad är det bästa tipset att få bort det?
Med vänlig hälsning, Veronica.

Svar: Hej! Jag hade med den där bulan kvar länge. Tog rätt lång tid innan den försvann och ibland känns det som jag har lite kvar.
Den kan också bero på att dina magmuskler är delade men det är coreträning som plankan som gäller :)
Malin

2014-05-22 @ 08:14:25
Anonym

Tack!! Ska inte ge upp :)
Ha en fin dag!
Kram

Svar: Tack detsamma :)
Malin

2014-05-22 @ 09:18:12
Johanna

Hej!
Vill berömma dig för din fina kropp! Väldigt inspirerande!
Hur långt efter graviditeten började du träna?
Det hade varit roligt att se före och efter bilder på hur du såg ut ut INNAN graviditeten och nu...
Men oavsett så är du väldigt inspirerande!
Tack för att du delar med dig!
Hälsningar
Johanna

Svar: Tack så mkt :) jag började med powerwalk ganska fort, typ 1 vecka efter förlssning och ökade takten lite hela tiden. Två månader efter förlossningen började jag på gym men väntade ett tag innan jag tränade magen ordentligt. Började smått med plankan strax innan det. Har lagt upp lite förebilder innan men kan göra det igen :) va smal men me utan muskler :)
Malin

2014-05-23 @ 21:26:03
Ellen

Hej, har du någon tips på vad man kan göra om man är (tyvärr) den typen där de lägger sig på benen. Jag promenerar minst en timme varje dag och dragit ner mina kalori intag. Men vet av erfarenhet att de blir ju att man tappar muskler o bli väldigt slapp. Just nu har jag inte tillgång till att gå på gym, men tror du det finns något man kan göra?

Svar: Sålänge du äter bra och proteinrikt lär du inte tappa muskler :) men om du köper vikter så kan du göra de mesta hemma. Sen bloggar jag inte här mer utan på fitnessmom.se :) sen har jag en videosida på instagram som heter @malinvids
Malin

2015-01-31 @ 20:39:47
Kourtney

Det är sååå orättvist, haha! =) Jag VILL så gärna ha slanka ben! Dte är lättare att dölja en större/mullig mage!

För mig måste jag typ väga 40 kg om mina ben ska bli sådär! även om jag tappar muskler eller låter bli att träna ben, så blir inte mina ben sådär!! Vet inte hur jag ska lägga upp det?? träna ben eller inte??

2016-03-25 @ 08:31:49
URL: http://www.betterwords.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0