The sun is back

Efter allt regn kommer nu solsken. Hoppas det håller i sig nu! :D Tänkte även fota lite bättre bilder i köket. Det går bara få bra bilder på morgonen och när solen skiner in. Så man får passa på! 
Är verkligen mycket roligare att ta sig tid att fota nu när man faktiskt får respons av så många som inspireras och ser fram emot mina bilder. Sen är det så kul att titta tillbaka i arkivet och se sin resa. Att titta tillbaka från förra sommaren vad som ändrats osv :)
 
Jag har tagit fitness till en helt annan nivå än vad jag trodde i höstas, då va syftet att gå ner mina mammakilon och bli som innan graviditeten. Men jag brinner verkligen för min träning och allt runomkring. Jag har knytit nya kontakter, man pratar med många på gymet, fått bli ambassadör för Celsius och nu vill jag bara utvecklas, komma in i fintessvärlden mer. Se vart jag hamnar. Men att få ut min insta till många och få många följare hjälper en bra på traven att hitta bra kontakter för att lyckas i denna värld :) Så jag lägger väldigt stort fokus på instagram just nu.
Jag har ett syfte att få många följare som kommer hjälpa mig längre fram och jobbar man hårt för nånting så lyckas man oftast. Gäller bara att inte ge upp på vägen för det kan komma mycket hinder och det går inte alltid som man vill.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0